A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 22.02.2018 15:24
Кількість переглядів: 1088

21 лютого 2018 року, на черговому засіданні виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке пройшло під головуванням селищного голови Юрія Яремчука, члени виконавчого комітету заслухали та прийняли 7 питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

По першому питанню про стан злочинності на території селищної ради за 2017 рік проінформував начальник Краснопільського відділення поліції Костянтин Заїка. Так, протягом звітного періоду зареєстровано 862 заяви та повідомлення, виявлено та притягнуто до адміністративної відповідальності 667 осіб. Керівництвом відділення поліції постійно проводяться організаційні та практичні заходи щодо підтримки необхідного рівня охорони публічного порядку та безпеки громадян.

Під час засідання члени виконавчого комітету обговорили заходи щодо забезпечення безаварійного пропуску льодоходу, повені та дощових паводків на території Краснопільської ОТГ у весняний період 2018 року та затвердили відповідний план заходів. Також виконавчим комітетом затверджено Положення про селищну комісію з питань евакуації.

Крім того, затверджено проект реконструкції вуличного освітлення в с. Ясенок та с. Мозкове Чернеччинського старостинського округу.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому керівник громади Юрій Яремчук подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь