A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА ВИХІДНИХ НА СУМЩИНІ УСКЛАДНЕННЯ ПОГОДНИХ УМОВ

Дата: 08.02.2018 15:52
Кількість переглядів: 1024

За інформацією Сумського обласного центру з гідрометеорології, 9-10 лютого очікуються сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу налипання мокрого снігу, ожеледь, пориви південно-східного вітру 15-20м/с, на дорогах ожеледиця

Уночі та вдень в області передбачається мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень в південній частині області невеликі опади, слабка ожеледь, на дорогах ожеледиця.  Вітер південно-східний 7-12м/с, вдень місцями пориви 15-20м/с.

Температура повітря по області вночі 6-11°С морозу, вдень від 2°С морозу до 3°С тепла, у  Сумах вночі 6-8°С морозу, вдень близько 0°С.

9 лютого на Сумщині буде хмарна погода, сильні опади (мокрий сніг, дощ ), налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12м/с, пориви 15-20м/с. Температура повітря протягом доби коливатиметься від 3градусів  морозу до 2 градусів тепла.

10 лютого погода теж передбачається хмарною, мокрий сніг та дощ, вночі сильні опади, налипання мокрого  снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 7-12м/с, вночі місцями пориви 15-20м/с. Температура повітря протягом доби від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

Служба автодоріг у Сумській області просить водіїв зважено підходити до необхідності користування власними транспортними засобами в період ускладнень погоди. Плануючи свої подорожі, будь ласка, враховуйте погодні умови, відмовтеся від поїздок на далекі відстані. У разі виїзду водії мають подбати про запас палива, термос з гарячим чаєм та теплим одягом.

За інформацією Служби автомобільних доріг у Сумській області: http://new.su.ukravtodor.gov.ua/press/news/poperedzhennia_pro_uskladnennia_pohodnykh_umov.html


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь