A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 25.01.2018 15:55
Кількість переглядів: 989

Відбулося чергове засідання виконкому Краснопільської селищної ради об'єднаної територіальної громади, яке провів селищний голова Юрій Яремчук.

Спочатку з першим питанням про виконання селищного бюджету за 2017 рік виступила начальник фінансового відділу Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що за 2017 рік до загального фонду селищного бюджету надійшло власних і закріплених доходів у сумі 25 708,1 тис. гривень, забезпечено виконання планових показників по всіх джерелах надходжень. Річний план виконано на 102,7% (понад план отримано  на 675,5 тис. гривень).

Далі з питанням про виконання програми соціально-економічного розвитку Краснопільської селищної ради виступив начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Віталій Расторгуєв.

- Основними пріоритетними заходами, що реалізовані протягом 2017 року, спрямованими на забезпечення виконання завдань та досягнення цілей, визначених програмою соціально-економічного розвитку були: удосконалення діяльності та матеріально-технічної бази закладів освіти, культури, охорони здоров’я; впровадження енергозберігаючих технологій; створення належних умов для всебічного та повноцінного розвитку дітей, організації їх дозвілля;реалізація заходів щодо охорони навколишнього середовища; забезпечення населення, підприємств та організацій якісними комунальними послугами; підвищення ефективності та надійності функціонування житлово-комунального господарства; приведення до належного рівня стану доріг; благоустрій населених пунктів, що входять до складу об’єднаної територіальної громади, - зазначив у своїй доповіді Віталій Расторгуєв.

В ході розгляду даного питання Юрій Яремчук розповів про роботу селищної ради у 2018 році та окреслив ряд проектів над якими зараз працює Краснопільська ОТГ.

Наступним було розглянуто питання про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за 2017 рік. З інформацією виступила начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко. Так, за 2017 рік надійшло 160 індивідуальних та колективних звернень, які стосувались комунального господарства - 57, соціального захисту - 43, аграрної політики та земельних відносин - 32, транспорту і зв'язку - 6 та інші. протягом звітного періоду головою та секретарем ради проведено 29 особистих прийомів.

- Робота з населенням, виконання потреб та запитів громадян, що надходять до селищної ради – чи не найголовніший показник нашої роботи. Тому постійно потрібно вживати заходи щодо її поліпшення та належним чином реагувати на кожне звернення жителів об'єднаної громади, - підсумовуючи розгляд даного питання зазначив Юрій Яремчук.

У ході засідання члени виконкому затвердили Регламент роботи виконавчого комітету, структурних підрозділів та виконавчих органів Краснопільської селищної ради.

Крім того, учасники виконкому надали дозвіл на реконструкцію вуличного освітлення в смт Краснопілля та с. Глибне.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення.

 

Про виконання селищного бюджету за 2017 рік.

Про виконання програми соціально-економічного розвитку Краснопільської селищної ради за 2017 р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь