A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАБОРОНА НА ЛОВ РИБИ

Дата: 28.03.2018 08:38
Кількість переглядів: 841

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об'єктах Сумської області у 2018 році

Відповідно до наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 12.03.2018 року № 29-ОД:

1. Забороняється промислове та любительське рибальство на період нересту риб і розмноження інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах, підконтрольних Управлінню Державного агентства рибного господарства у Сумській області, у такі строки:

  • у всіх річках та їх кореневих водах (руслах річок з усіма діючими рукавами, затоками, затонами та іншими проточними в межень водами) з 01 квітня по 20 травня 2018 року включно;
  • у всіх водосховищах з 01 квітня по 09 червня 2018 року включно;
  • у придаткових водоймах (непроточних при найнижчому рівні води: протоки, гирла, озера, ставки та інші водойми, в тому числі ті, які тимчасово заливаються водою в період весняної повені) з 01 квітня по 29 червня 2018 року включно.

2. Забороняється всякий лов раків у період виношування ними ікри, личинок, першої линьки з 01 квітня по 09 червня 2018 року включно.

3. Оголошуються нерестовищами всі річки, водосховища, придаткові водойми та інші рибогосподарські водні об'єкти Сумської області, які підконтрольні Управлінню Державного агентства рибного господарства у Сумській області, крім тих, що знаходяться в межах населеного пункту, де дозволяється любительський лов риби з берега однією поплавкою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом.

4.На водних об'єктах в період нересту забороняється використання плавзасобів оснащених двигунами, за винятком суден контролюючих органів, які здійснюють охорону водних біоресурсів.

5.Під час нересту забороняється проводити у рибогосподарських водних об'єктах та в прибережних захисних смугах днопоглиблювальні, вибухові, бурові роботи, видобуток гравію та піску, інші роботи, які негативно впливають на стан водойм.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь