A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КРАСНОПІЛЬСЬКИЙ СЕЛИЩНИЙ ГОЛОВА ЮРІЙ ЯРЕМЧУК З РОБОЧОЮ ПОЇЗДКОЮ ВІДВІДАВ ХМЕЛІВСЬКИЙ СТАРОСТИНСЬКИЙ ОКРУГ

Дата: 05.04.2018 00:17
Кількість переглядів: 1187

З метою вирішення проблемних питань жителів відповідного старостинського округу, вивчення його потреб та виконання програми соціально-економічного розвитку Краснопільської ОТГ у 2018 році керівник громади побував у селах Лозове, Веселе та Хмелівка.

Зокрема в Лозовому жителями села піднімалось питання вуличного освітлення та медичного обслуговування.

- На проведення вуличного освітлення по с. Лозове відповідні кошти вже виділені, лише узгоджується необхідна проектно-кошторисна документація, - запевнив мешканців села очільник громади.

Ті ж самі питання піднімались і в с. Веселе. Тут Юрій Яремчук відвідав місцевий ФП, де зустрівся з завідуючою медичного закладу та обговорив використання виділених коштів на підтримку закладу та впровадження медичної реформи.

В Хмелівці селищний голова також провів зустріч з активом села, колективами закладів соціальної сфери щодо вирішення нагальних питань життєдіяльності населеного пункту. Мова йшла про впровадження нових освітніх технологій на базі початкової ланки, медичне обслуговування та ряд інших питань. Крім того Юрій Яремчук наголосив, що вже виділені кошти на проведення ремонту даху Хмелівського СБК та реконструкцію місцевої водомережі.

Також в цей день вперше на території громади працював мобільний ЦНАП Краснопільської селищної ради. Загалом послугами мобільного підрозділу скористалося близько 30 жителів Хмелівського старостинського округу. Працівниками відділу "Центр надання адміністративних послуг" були надані відповідні роз'яснення щодо роботи Центру, консультації з питань реєстрації жителів, соціальних та пенсійних послуг, земельних питань.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь