A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ «СЕРЦЕ ДО СЕРЦЯ» ЗІБРАЛА НЕБАЙДУЖИХ!

Дата: 23.04.2018 23:24
Кількість переглядів: 1082

ХІІІ Акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця» – це подія, яка збирає всіх добрих і щирих людей, які хочуть допомогти дітям. А допомога – це більше, ніж слова!

По всіх регіонах України у період з 2 по 22 квітня 2018 року іде ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху, щоб придбання медичного обладнання для дитячих лікарень відповідної області. До акції долучилася і Краснопільська селищна рада.

Збір коштів відбувся завдяки діяльності волонтерів закладів освіти, педагогічних працівників, інспекторів Краснопільської селищної ради. Кожному, хто зробив благодійний внесок до встановленої скриньки, дарувалося сердечко-наліпка, що створювало відповідну святкову атмосферу і довіру.

Активну участь у Акції взяли учні та вихованці шкіл та закладів дошкільної освіти, педагогічні працівники, батьки, працівники структурних підрозділів Краснопільської селищної ради, місцеві підприємці та небайдужі жителі об’єднаної територіальної громади. Акція супроводжувалась проведенням різноманітних масових заходів: благодійних ярмарків, флешмобів, виставок малюнків та поробок, годин спілкування з дітьми та батьками «Велике добро починається з малих справ», «Чужих дітей не буває», робота волонтерських загонів, уроки етики  «Учити по-доброму» та інші.

Проведення зазначеної акції вже стало традиційним, молодь активно, з цікавістю бере участь в цьому заході. Всі зібрані кошти були перераховані  на рахунок ВБФ «Серце до серця» для Сумської області.

Ця благодійна акція об’єднує український народ та наповнює наші серця добротою та турботою про інших. Ми вдячні всім небайдужим, хто долучився до цієї важливої справи, адже кожна дитина має право бути здоровою та щасливою.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь