A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНО АКЦІЮ «МАЙБУТНЄ ЛІСУ В ТВОЇХ РУКАХ»

Дата: 27.04.2018 15:43
Кількість переглядів: 961

Відповідно до Положення у 21 квітня 2018 року Державним підприємством «Краснопільське лісове господарство» було проведено щорічну Акцію Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках».

До Акції було залучено учнівську молодь, учнів 7 класу Краснопільської ЗОШ I-III ступенів смт Краснопілля. Також у цих заходах приймали участь представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, а саме Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голови Краснопільської РДА Сергій Хрупа та районної ради Віталій Савоненко і інші представники громадськості.

Було посаджено сіянців дуба звичайного на площі 1 га в кварталі № 36 виділ 10 Краснопільського лісництва. Ці проведені заходи з посадкою лісових культур були спрямовані на збереження життя на землі, а також с ціллю виховання молодого покоління та шанобливого ставлення до природи.

- Акція має на меті підвищити інтерес бережливого ставлення до навколишнього природного середовища, формування екологічної свідомості та патріотизму, прагнення берегти рідну природу і країну.

В цьому році Краснопільська селищна рада також долучається до озеленення території, на що в бюджеті громади передбачені певні кошти, з яких перша частина використана по селищу Краснопілля та Самотоївському старостинському округу. Далі на черзі другий етап озеленення, що передбачає певний об’єм робіт як в самому Краснопіллі так і по інших старостинських округах об’єднаної громади, - зазначив Юрій Яремчук.

 

За інформацією прес-служби ДП «Краснопільське лісове господарство»

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь