A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

МАЛЕНЬКА КРАЇНА ВЕЛИКОЇ МРІЇ

Дата: 02.05.2018 08:11
Кількість переглядів: 1105

У Центрі дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради  працюють колективи художньо-естетичного спрямування (співочі, танцювальні, театральні, образотворчі) та гуртки декоративно-ужиткового мистецтва. Протягом року кожний з них живе своїм життям – заняття, репетиції, концерти, конкурси, виставки, фестивалі, акції. А раз на рік – у квітні – всі збираються на сцені на справжню культурно-мистецьку подію - звітний концерт та виставку декоративно-ужиткового мистецтва.

Не став винятком і цьогорічний квітень. На святковому концерті були присутні почесні гості: Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко, які звернулися до глядачів та учасників з вітальними словами і побажаннями натхнення та творчих злетів.

Протягом концерту було представлено дефіле вихованців із виробами та аксесуарами,  створеними на гуртках під керівництвом педагогів Оксани Овєчкіної, Світлани Лебеденко, Юлії Завгородньої.  А також   - виставка юних майстрів декоративно-ужиткового мистецтва.  

Головною прикрасою сцени були юні артисти ЦДЮТ. Яскравістю та енергією захоплювали номери хореографії і вокалу, завдяки новим вдалим постановкам керівників хореографічних колективів «Доміно», «Ладушки» (Світлана Гриценко), «Щасливе дитинство» (Вікторія Ушкалова), вокальні колективи «Натхнення» (Ольга Кулик), «Елегія», солістка Катерина Гудименко (Євгенія Герман), «Асорті» (Таісія Давиденко),  театрального колективу «Оскар» (Інна Савченко),  оркестр духових інструментів (Анатолій Пекуровський), фольклорний колектив «Калинонька» (Ольга Слюсарева та Валентина Чичикало), вихованці школи раннього творчого розвитку «Кіндер-сюрприз».

Талант – це Божий дар, який передається дитині від мами і тата, від дідуся і бабусі, від родинного дерева, яке міцне і стійке, коли тримається рідної землі. Але водночас – це велика праця усіх: і родини, і педагогів, і, звичайно, вихованців.

Тож побажаємо колективам успіхів, талановитих вихованців і ще багато нових перемог на  обласному та всеукраїнському рівнях. Глядачі, натхненні концертними номерами, тепло і щиро вітали оплесками юних артистів. І нехай стануть пророчими слова: «Центр дитячої творчості хай процвітає багато світлих довгих літ, нові висоти здобуває і йде з дітьми в чарівний світ»!

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь