A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НА КРАСНОПІЛЬЩИНІ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТІ ЗАХОДИ ДО ДНЯ ПАМ`ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДО ДНЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 11.05.2018 09:50
Кількість переглядів: 1204

Все далі відходять грізні і важкі роки Другої Світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові, свого життя для спільної перемоги.

День 8 травня відзначається як День пам’яті та примирення. Він був відзначений тематичним концертом від аматорів сцени Краснопільщини.

Ранок 9 травня почався з урочистого мітингу, що присвячений одному з найголовніших свят українського народу – Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

З вітальними словами з нагоди Дня Перемоги до ветеранів та присутніх звернулися Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голови райдержадміністрації Сергій Хрупа та районної ради Віталій Савоненко, голова районної організації ветеранів Володимир Дяченко та військовий комісар Андрій Нагорний. В пам’ть про тих, хто приніс на вівтар Великої Перемоги своє життя, хто поліг у боях заради щастя інших, присутні вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання і поклали квіти до Меморіалу загиблих воїнів.

- Ми пам'ятаємо, яким страшним лихом для українців була ця війна. Пам'ятаємо, що агресора можна зупинити лише спільними зусиллями. Пам'ятаємо: той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ми вклоняємося воїнам – переможцям нацизму та нинішнім захисникам Вітчизни, які своїми мужніми вчинками утверджують спадкоємність українських традицій в прагненні до волі, - зазначив у своєму виступі Юрій Яремчук.

Долучилися до відзначення 73-річниці Перемоги і любителі бігу. Вихованці Краснопільської ДЮСШ здійснили легкоатлетичний пробіг від пам’ятного знака в урочищі Грузна до центру Краснопілля, де по закінченню пробігу всіх його учасників привітав та вручив солодкі подарунки заступник селищного голови Василь Лавріненко.

Ми дякуємо тим, хто в тяжких випробуваннях, на фронті і в тилу, не шкодуючи сил і самого життя отримав Велику Перемогу над нацизмом. Ваша сила духу, любов до Батьківщини, самовідданість і героїзм завжди будуть для нас прикладом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь