Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРЕДСТАВНИКИ ФУНДАЦІЇ МЕНЕДЖЕРСЬКИХ ІНІЦІАТИВ ПРИЇДУТЬ НА КРАСНОПІЛЬЩИНУ, ЩОБ ПОДІЛИТИСЯ ДОСВІДОМ РЕФОРМ У СФЕРІ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

Дата: 15.05.2018 17:30
Кількість переглядів: 1016

В рамках програми «Польська Допомога 2018», проекту «Нові об’єднані громади - як успішно управляти місцевим розвитком» та за підтримки Фундації Менеджерських ініціатив Краснопільську громаду з 3-х денним візитом відвідають польські експерти.

В рамках візиту планується провести ряд тренінгів щодо ключових сфер у об’єднаній громаді, таких як: формування і реалізація бюджету, освіта, комунальне господарство, енергетична ефективність, культура і туризм та розробка стратегії розвитку громади. Метою тренінгів є обговорення питань, що стосуються підвищення ефективності управління ключовими сферами компетенцій нових громад на основі українського законодавства і польського досвіду.

- Для нашої громади це є дуже корисним та важливим, адже тренінги будуть проводити експерти, які від початку реформи децентралізації в Україні підтримують її реалізацію та мають багаторічний досвід у сфері розробки стратегій розвитку, управління різними сферами життєдіяльності органів місцевого самоврядування та є практиками управління у польському самоврядуванні, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь