A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В РАМКАХ НАВЧАЛЬНОГО ВІЗИТУ ДЕЛЕГАЦІЯ З ДОНЕЦЬКОЇ ТА ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТЕЙ ВІДВІДАЛА КРАСНОПІЛЬСЬКУ ОТГ

Дата: 16.05.2018 21:57
Кількість переглядів: 911

В рамках Програми «Відновлення та розбудова миру» компонент 2 «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації», який реалізується ПРООН за підтримки Європейського союзу з навчальним візитом до Сумської області завітала делегація в складі 32 осіб з Донецької та Луганської областей на чолі з координатором проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» в Сумській області Тамарою Харченко. Зокрема, учасники візиту побували в Краснопільській об’єднаній територіальній громаді, також вивчали досвід економічного розвитку та інноваційного енергозбереження в Недригайлові і Липовій Долині.

В Краснопіллі, в ході навчального візиту його учасники ознайомлювались з успішним практичним досвідом та інноваційними підходами в роботі відділу «Центр надання адміністративних послуг», історією його створення та роботою мобільного офісу, успішною реалізацією двох проектів «U-LEAD з Європою» та ПРООН.

Юрій Яремчук розповів гостям про Краснопільську об’єднану територіальну громаду, процес її створення та організацію роботи, розповів також про проекти над якими зараз працює ОТГ та плани щодо розвитку територій на майбутнє.

Крім того, учасники делегації побували в Краснопільській школі, де зараз здійснюється реконструкція приміщення, відвідали початкову ланку, ігрову та класні кімнати. Адже Краснопільська ЗОШ одна з небагатьох шкіл, яка брала участь в пілотному проекті нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти, що вже з наступного навчального року буде впроваджений по всім навчальним закладам України.

- Нам приємно, що нашу громаду знають далеко за межами Сумської області, цікавляться нашим успішним досвідом по реалізації міжнародних та державних проектів, що в свою чергу свідчить про злагоджену роботу громади в цілому, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь