A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СВІТОВИЙ БАНК НАДАЄ ПОЗИКУ НА ПІДТРИМКУ РЕФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ

Дата: 23.05.2018 17:11
Кількість переглядів: 1064

Під головуванням секретаря Краснопільської селищної ради Ірини Юхти відбулася робоча нарада за участі начальників відділів та працівників ради, представників соціальних служб району з питань соціального захисту та роботи фахівців із соціальної роботи на території об’єднаної громади.

На початку наради Ірина Юхта повідомила присутнім про проведення Світовим банком та Міністерством соцiальної політики проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», який включає можливість отримання техніки та програмного забезпечення для розширення адресної програми соціальної допомоги з метою підтримки найбільш вразливих та соціально найменш захищених груп населення. Дана програма передбачає відбір об’єднаних громад для участі в даному проекті. Тому на виконання умов Світового банку та з метою забезпечення надання належних послуг населенню громади на 14 сесії селищної ради 7 скликання було прийнято рішення про створення відділу соціального захисту населення.

- Даний проект допоможе підвищити ефективність системи соціальної підтримки населення та системи соціальних послуг в громаді, - зазначила Ірина Юхта.

Начальник управління соціального захисту населення Краснопільської райдержадміністрації Олена Лавріненко проінформувала про зміни в законодавстві, що стосуються призначення житлових субсидій.

В свою чергу керівник ЦНАП Краснопільської селищної ради Олеся Омельченко довела до відома інформацію про створення в селищній раді єдиного реєстру громадян з метою надання належних послуг жителям громади.

Також з інформацією про здійснення соціального супроводу проблемних та неблагополучних сімей виступив директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Тарас Шевченко.

За результатами наради були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь