A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Засідання виконавчого комітету

Дата: 30.05.2018 17:25
Кількість переглядів: 822

30 травня 2018 року відбулося чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук.

Згідно порядку денного на розгляд було винесено 9 питань, з яких прийнято відповідні рішення. По першому питанню про стан підготовки до роботи в зимових умовах закладів соціально-культурної сфери та комунальних підприємств селищної ради виступила начальник відділу житлово – комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун. Вона зазначила, що проведена в минулому році організаційна та практична робота дала можливість своєчасно підготовити до зими об’єкти теплового, водопровідно-каналізаційного господарства, заклади соціальної сфери, житловий фонд, вчасно розпочати опалювальний сезон та провести його без аварійних ситуацій. Підприємства житлово-комунального господарства забезпечили безперебійне функціонування об’єктів житлово-комунального призначення, постійне надання послуг споживачам відповідно до норм та стандартів. На даний час вже розпочата робота по підготовці до осінньо-зимового періоду 2018-2019 років. Ведеться ревізія електричного та насосного обладнання, ревізія котлів та запірної арматури, розпочалися ремонтні роботи в закладах освіти.

Проведена процедура торгів із закупівлі твердого палива  для закладів освіти громади згідно з потребою. Станом на 25.05.2018р. завезено 305,45 м3, що становить 12,78% від потреби 2391 м3. Крім того, з метою підготовки до зимового періоду, необхідно провести ряд заходів у тепловому, водопровідно-каналізаційному господарстві, житловому фонді громади, закладах освіти та культури, на реалізацію яких заплановано 4340,7 тис. грн.

З інформацією про стан використання земель сільськогосподарського призначення виступила спеціаліст ІІ категорії відділу земельних відносин Савицька Л.А., яка зазначила, що в 2018 році значно зменшилася площа не витребуваних земельних часток (паїв), що привело до значного зменшення надходжень орендної плати за землю до бюджету та використання земельних ділянок несільськогосподарського призначення орендарями без укладених договорів оренди.

В свою чергу Юрій Яремчук проінформував про те, що вже підготовлено пакет документів на земельні ділянки по Краснопільській селищній раді загальною площею 119,1749 га для передачі їх в оренду на умовах аукціону. Члени виконкому були прийняті рішення щодо закріплення території за закладами дошкільної освіти та закладами середньої освіти, які розташовані на території селищної ради; надання допомоги на поховання та доповнення переліку видів громадських робіт.

Крім того, з метою реалізації коштів, які виділені з державного бюджету на розвиток інфраструктури сільських територій, було затверджено проектно-кошторисну документацію по реконструкції Чернеччинського сільського клубу та реконструкції мережі вуличного освітлення в смт Угроїди. Завершуючи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу членам виконавчого комітету, керівникам структурних підрозділів селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь