A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Продовжуються роботи з благоустрою громади

Дата: 31.05.2018 15:45
Кількість переглядів: 910

Краснопільською селищною радою продовжуються роботи з благоустрою селища та старостинських округів. Ведеться покіс трави на газонах та придорожніх смугах, філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» розпочато роботи з грейдерування доріг комунальної власності. Вже приведено до належного стану ґрунтову дорогу по вул. Дорошенка, вул. Осіння, вул. Спасівська, вул. Мічуріна, вул. Покровська в смт Краснопілля.

Продовжуються роботи з встановлення сучасних майданчиків з роздільного збору твердих побутових відходів. За кошти селищного бюджету було придбано та встановлено комунальним підприємством «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця» сучасні контейнери по вул. Бєлгородська, вул. Макаренка, вул. Садова, пров. Грязнянський в смт Краснопілля та на території Чернеччинського таростинського округу. Роботи по встановленню майданчиків тривають і надалі, найближчим часом планується встановити контейнери по вул. Спортивна, вул. Дорошенка, вул. Виноградна в смт Краснопілля, на території Осоївського та Угроїдського старостинських округів.
Встановлені майданчики для збору ТПВ суттєво покращать ситуацію зі збором та вивезенням сміття на території селищної ради та дадуть можливість комунальному підприємству якісно та швидко надавати послуги такого роду.

Селищна рада в черговий раз звертається до мешканців об’єднаної територіальної громади з проханням бути більш відповідальними, не бруднити та зберігати належний санітарний стан територій улюблених селищ та сел.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь