A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

Засідання 15 сесії 7 скликання

Дата: 31.05.2018 17:53
Кількість переглядів: 846

31 травня  в адміністративному приміщенні селищної ради відбулися спільне засідання постійних комісій та позачергова 15 сесія      7 скликання. На розгляд     сесії  було  винесено чотирнадцять  питань.  Перше питання - «Про внесення змін до рішення  селищної ради від 22.12.2017  "Про селищний бюджет на 2018 рік". Доходну та видаткову частину загального фонду селищного бюджету збільшено на  5652,146 тис. гривень .

Лісун Інна,  начальник відділу  житлово-комунального    господарства, благоустрою та комунальної власності,  ознайомила депутатів з проектами рішень щодо передачі в оренду комунальним закладам Сумської обласної ради  частин нежитлових приміщень за адресою: смт Краснопілля, вул. Сумська 6 та 19.

Активне обговорення викликало  питання «Про заборону використання питної води не за призначенням». Депутат по виборчому округу № 8   Супрун М.М. повідомив, що в  зв’язку з обмеженістю у забезпеченні питною водою у літній період населення смт Краснопілля, з метою створення необхідного тиску в мережі і забезпечення безперебійного водопостачання, пропонується заборонити  мешканцям смт Краснопілля використовувати питну воду для поливу сільськогосподарських культур і насаджень на присадибних ділянках, в теплицях, парниках та ін. шлангом чи поливальною установкою в період з 01.06.2018 р. по 31.08.2018 р.  Депутат по виборчому округу № 20 Кравченко Т.І.  запропонувала ввести такі обмеження по всіх старостинських округах.

Також депутати розглянули звернення первинної профспілкової організації ДП «Краснопільський лісгосп» щодо надання дієвої допомоги по захисту їх прав та інтересів. ДП «Краснопільський лісгосп»  є системоутворюючим підприємством для Краснопільського району, найбільшим платником податків та роботодавцем.

Запрошений на сесію голова районної ради Савоненко В.О. подякував депутатів за порозуміння в прийнятті рішень, вручив Подяки учасникам обласних  спортивних змагань серед працівників органів місцевого самоврядування та депутатів  Ю.А.Яремчуку та Л.Ф. Маслюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь