A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

День села в Осоївці та Самотоївці

Дата: 01.06.2018 00:38
Кількість переглядів: 1002

Вже багато років поспіль  у день Святої  Трійці  Осоївці відзначають улюблене свято – День села. Цього року випало святкувати 26 травня, коли природа буяє красою, квіти майорять яскравими барвами та дарують духмяні  аромати. 

Ще задовго до початку концерту люди гуртувалися на території, що прилягає до Осоївського НВК та стадіону.  Організатори подбали про наповнення заходу: для дітей був ігровий майданчик, надувна гірка, батут, солодка вата та попкорн. Поруч проходила жива торгівля. Можна було поласувати смачним кулішем, шашликами, пиріжками, та іншою випічкою. 

Найбільше осоївці чекали святкового концерту. І ось ведуча Загорулько С.Л.  оголошує початок урочистостей та запрошує до вітального слова в.о. старости села Осоївка, Бондар О.В. та в. о. директора ТОВ «Хвиля» Герман О. В..

Почесними гостями на святі були голова Краснопільської селищної ради – Юрій Яремчук, начальник відділу культури і туризму Анжела Назаренко, депутат Сумської обласної ради Приходько К. С.. По завершені урочистих промов гості свята аплодисментами подякували виступаючим за теплі слова та сердечні побажання.

Сяяли посмішки на обличчі у дітей-першокласників, яких вітали, та дарували подарунки для майбутнього шкільного життя.
Односельчан вітали віршами, піснями, танцями учні Осоївського НВК, а також учасники художньої самодіяльності Осоївського будинку культури. 

Новим здобутком для односельчан стало відкриття нового, яскравого дитячого майданчика та тренажерного залу під відкритим небом, спорудженого за кошти Осоївського старостинського округу Краснопільської ОТГ.
Вдячність за підтримку в організації свята хочеться висловити директорові ТОВ «Хвиля»  Герман О. В. 

Після концертної програми свято продовжилося. Для молоді були проведені веселі ігри, конкурси та розваги. Родзинкою свята став виступ кавер-групи «Dance Band», та запального соліста Поп В., на чолі з веселим ведучим Будянським Д. В.. Веселі танці тривали просто неба під «живу» музику артистів. По завершенні свята лунали яскраві феєрверки.

Не менш насиченим та запальним виявилося свято Дня села в Самотоївці, що припало на неділю, 27 травня, в святкуванні якого також взяв участь очільник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Він тепло та щиро вітав жителів цьго мальовничого села зі святом, побажав його мешканцям здоров'я, благополуччя, злагоди та мирного неба над головою. 

Під час святкувань днів села в Осоївці та Самотоївці Юрієм Яремчуком було вручено Грамоти та Подяки жителям сіл за активну життєву позицію та участь в розбудові рідного краю, токож вручені цінні подарунки. Крім того, за кошти селищної ради були замовлені та працювали на Дні села в Самотоївці ігрові майданчики, надувні гірки та батути.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь