A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА КРАСНОПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ

Дата: 11.06.2018 10:45
Кількість переглядів: 775

5 червня 2018 року відбулася робоча поїздка Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука до Самотоївського старостинського округу з метою вирішення проблемних питань жителів об’єднаної громади, вивчення потреб старостинських округів.

Очільник громади відвідав заклади соціальної сфери, зокрема було оглянуто хід виконання робіт по ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини. З колективом закладу обговорювали актуальні питання впровадження медичної реформи. Він відвідав також пришкільний табір Самотоївської ЗОШ, ознайомившись з підготовкою закладу до нового начального року, та обговоривши з педагогічним колективом виконання завдань, які стоять сьогодні перед керівниками шкіл щодо облаштування класних та ігрових кімнат для учнів 1 класу за програмою «Нова українська школа». На сьогодні вже розпочато ремонтні роботи, придбано та встановлено сучасну інтерактивну дошку відповідно до вимог Міністерства освіти. Виготовлено проектно-кошторисну документацію по реконструкції Самотоївської ЗОШ, а саме заміна вікон на енергозберігаючі. Роботи будуть виконуватися після проведення тендерних закупівель на умовах співфінансування з місцевого бюджету та субвенцій з державного бюджету на розвиток інфраструктури, які вже почали надходити до селищної ради.

В ході візиту Юрій Яремчук відвідав місцевий дитячий садочок «Колосок» та розглянув питання по облаштуванню території закладу тротуарною плиткою.

Окремим питанням робочої поїздки було обговорення створення і облаштування комфортної та безпечної зони відпочинку в центрі с. Самотоївка.

Робоча поїздка такого роду дає змогу особисто поспілкуватися з жителями села, депутатами, активом громади, обговорити ті чи інші проблеми з метою їх швидкого та якісного вирішення.

«На даний час перед нами стоїть завдання ефективного використання місцевих та залучених коштів, а також якісної підготовки навчальних закладів громади до нового навчального року, з врахування всіх вимог та державних стандартів», - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь