A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОБОЧА ПОЇЗДКА КРАСНОПІЛЬСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ДО ОСОІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Дата: 12.06.2018 08:21
Кількість переглядів: 800

З метою вирішення проблемних питань жителів об’єднаної громади, вивчення потреб старостинських округів селищний голова Юрій Яремчук відвідав Осоївський старостинський округ.

В ході візиту керівник ОТГ відвідав Осоївський фельдшерський пункт,  біля якого вже розпочаті роботи по облаштуванню тротуару. Відвідав також амбулаторію загальної практики сімейної медицини, де з колективом обговорили актуальні питання впровадження медичної реформи в селі, а також проблеми,  які виникають в ході реалізації таких нововведень.

Очільник громади завітав до місцевого навчально-виховного комплексу, обговорив з освітянами питання впровадження нового державного стандарту загальної початкової освіти, оглянув які роботи ведуться по облаштуванню місця для організації рухливих ігор та ігрових куточків.

Проте, головним та болючим для жителів старостинського округу залишається питання ремонту дорожнього покриття. Слід зазначити, що з метою поточного ремонту автомобільних доріг загального користування Краснопільською селищною радою виділені кошти на умовах співфінансування спільно з службою автомобільних доріг для проведення ямкового ремонту і  забезпечення безаварійного проїзду транспорту.

«Разом з в.о. старост, депутатами від округу, ми мусимо випрацювати подальші кроки щодо покращення якості надання освітніх, медичних, адміністративних та інших послуг. Зараз майже кожна галузь перебуває на стадії реформування, тому наше завдання в повній мірі реалізувати всі ті нововведення для покращення життєвих умов наших людей», - зазначив Юрій Яремчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь