A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В УГРОЇДАХ ПОБУДУЮТЬ СУЧАСНУ АМБУЛАТОРІЮ НОВОГО ТИПУ

Дата: 15.06.2018 17:58
Кількість переглядів: 800

Під головуванням секретаря селищної ради Ірини Юхти відбулася позачергова сесія Краснопільської ОТГ, яка була зумовлена невідкладним прийняттям рішень що стосуються будівництва двох об’єктів соціальної сфери, а саме: спорудження центру безпеки громади в селищі Краснопілля та амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги в смт Угроїди.

Тож на розгляд депутатів було винесено два питання, з яких доповів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко. Першим було розглянуто питання «Про затвердження проекту містобудівної документації «Розроблення плану зонування території смт Краснопілля Сумської обл.», яке попередньо було обговорено на громадських слуханнях, за участі розробника відповідної документації ТОВ «Містопроект - С» та громадськості.

Другим прийнятим рішення стало «Про надання дозволу на розроблення детального плану території центральної частини смт Угроїди».

- Задля підвищення рівня доступності та якості надання медичних послуг сільському населенню та у рамках реалізації медичної реформи в Україні буде побудовано мережу сучасних медичних амбулаторій. Тому цим рішенням ми даємо початок реалізації проекту будівництва амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги в смт Угроїди, загальна вартість якого складає близько 7 млн. грн. за кошти державного бюджету при умові співфінансування 20% вартості будівництва з місцевого бюджету. Проект передбачає не тільки будівництво, а й оснащення амбулаторії сучасним обладнанням, необхідним для діагностики та лікування, а також придбання службового транспорту, - зазначила Ірина Юхта.

Завершуючи засідання сесії Ірина Юхта подякувала депутатам за порозуміння та активну участь у обговоренні і прийнятті даних рішень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь