A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ОЗДОРОВЛЕННЯ У ТАБОРІ ЦДЮТ «СУЗІР’Я»

Дата: 20.06.2018 10:43
Кількість переглядів: 1066

Літо – пора канікул та літнього відпочинку. Організація   профільних   таборів  відпочинку – одна з найцікавіших форм роботи з учнями у літній період. На базі Центру дитячої та юнацької творчості Краснопільської селищної ради для 20 вихованців  щорічно організовується  робота  табору відпочинку  з денним перебуванням. За короткий проміжок часу вихователі табору створюють  реальні умови для збереження і зміцнення здоров’я дітей. Здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але і фізична, соціальна та психологічна гармонія людини, а також доброзичливі стосунки з людьми, природою та із самим собою.

Дуже цікаво пройшла табірна зміна і у цьому році. Яскравими та незабутніми  були подорожі до Ряснянського монастиря,  Краснопільського лісгоспу та урочища Бабачина. Із задоволенням діти  брали участь у квесті «Краснопіллю Respekt!», відвідали Краснопільський історичний музей, виставку-презентацію гуртків декоративно-ужиткового мистецтва ЦДЮТ, яка розміщена у читальній залі районної бібліотеки. Пізнавальними  та змістовними були дні ерудита, туризму, довкілля, спорту, гумору та любителів солодощів.

У літньому таборі разом сплітаються активний відпочинок з розвитком інтелекту, вихованням особистісних якостей дитини. Літній  оздоровчий табір  – могутня форма проти бездоглядності, асоціальної поведінки дітей. При плануванні роботи табору організатори враховують дитячі інтереси, приймають до уваги потреби і бажання кожної дитини. Усе це  дає можливість кожному   проявити свої здібності у повному обсязі. У цьому допомагають спортивні змагання, інтелектуальні ігри та  розваги, творчі конкурси, свята  та подорожі. Під час відпочинку діти мають змогу і займатися в гуртках за різними напрямами  позашкільної освіти.

Табірна зміна закінчилася, діти не тільки оздоровилися, а й здружилися, навчилися доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А все це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь