Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В КРАСНОПІЛЛІ ЗАПОЧАТКОВАНО КОНКУРС «КРАЩИЙ БАГАТОКВАРТИРНИЙ БУДИНОК» ТА «КРАЩИЙ БУДИНОК ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ»

Дата: 22.06.2018 17:15
Кількість переглядів: 816

20 червня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 12 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

На засіданні було затверджено проектно-кошторисну документацію реконструкції мережі вуличного освітлення в смт Краснопілля, с. Глибне та с. Лозове.

- Прийняття цих рішень дозволить нам розпочати роботи по розширенню мережі вуличного освітлення в селищі Краснопілля, зокрема, по вулицях Перемоги, Слави, Механізаторів та ряду інших. Крім того, триває розробка проектів по іншим населеним пунктам старостинських округів, - відмітив Юрій Яремчук.

Також рішенням виконкому було започатковано проведення конкурсу «Кращий багатоквартирний будинок» та «Кращий будинок приватного сектору».

- Конкурс матиме на меті покращення благоустрою селища Краснопілля, розвиток і підтримку ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків, прибудинкових територій, приватних садиб. Також відповідно рішення утворено комісію та затверджено положення проведення конкурсу, - проінформувала начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун.

Оцінювання буде проходити за наступними критеріями: - чистота в під’їздах, біля під’їздів та на території двору; - наявність справного освітлення в під’їздах; - утримання в належному стані віконних рам, дверних блоків, поштових скриньок  в під’їздах; - естетичне оформлення садиби; - наявність номерного знаку та таблички з назвою вулиці на будинку; - охайний вид фасаду будинку та двору садиби тощо. Конкурс проводитиметься щороку з 01 по 15 липня.

Члени виконкому також надали дозвіл на встановлення пам’ятної дошки І. Багряному та на облаштування пішохідного переходу по вул. Перемоги в смт Краснопілля, була надано допомогу на поховання та заслухано звіт начальника Краснопільської ЖЕД про проведену роботу за рік.

В свою чергу керівник громади дав доручення начальнику комунального підприємства Григорію Маслюку активізувати роботу по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів з жителями громади, підготувати інформацію щодо формування тарифів на послуги ЖЕДу та проводити роботи по ліквідації стихійних сміттєзвалищ.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь