Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В СМТ КРАСНОПІЛЛЯ З 01 ПО 15 ЛИПНЯ ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ КОНКУРС «КРАЩИЙ БАГАТОКВАРТИРНИЙ БУДИНОК» ТА «КРАЩИЙ БУДИНОК ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ»

Дата: 25.06.2018 09:47
Кількість переглядів: 723

Всі, хто бажає прийняти участь у конкурсі повинні до 15 липня подати до селищної ради заяву, довідку довільної форми про виконання робіт з благоустрою приватного домоволодіння чи багатоквартирного будинку разом з фотографічним підтвердженням.

        Конкурсні об’єкти в номінації «Кращий багатоквартирний будинок» оцінюються за наступними критеріями:  чистота в під’їздах, біля під’їздів та на території двору; наявність справного освітлення в під’їздах; утримання в належному стані віконних рам, дверних блоків, поштових скриньок  в під’їздах; стан підвалів; наявність та утримання місць відпочинку, лавочок; наявність та утримання дворового дитячого майданчика; озеленення прибудинкової території: висадження дерев, кущів, наявність квітників тощо.

Конкурсні об’єкти в номінації «Кращий будинок приватного сектору» оцінюються за наступними критеріями: естетичне оформлення садиби; наявність номерного знаку та таблички з назвою вулиці на будинку; охайний вид фасаду будинку та двору садиби; наявність зелених насаджень, квітників та їх оригінальне оформлення; відсутність бур’янів, чагарників, захаращення прилеглої території будівельними матеріалами, сміттям або розміщенням сільгосптехніки; утримання в чистоті та порядку прилеглої до двору території; освітлення дворової території (за умови наявності вуличного освітлення); утримання домашніх тварин в належному санітарному стані, домашньої птиці у закритому вольєрі, собак на прив’язі; наявність договору на вивезення ТПВ.

Комісія здійснюватиме аналіз проведення учасниками конкурсу робі з благоустрою візуально з виїздом на місце. Підведення підсумків проводитиметься 1 серпня. Учасники конкурсу у вищезазначених номінаціях, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця будуть нагороджені відзнаками селищного голови та цінними подарунками.

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2, каб. № 5. Телефон для довідок (05459) 7-17-30.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь