A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

В СМТ КРАСНОПІЛЛЯ З 01 ПО 15 ЛИПНЯ ПРОВОДИТИМЕТЬСЯ КОНКУРС «КРАЩИЙ БАГАТОКВАРТИРНИЙ БУДИНОК» ТА «КРАЩИЙ БУДИНОК ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ»

Дата: 25.06.2018 09:47
Кількість переглядів: 673

Всі, хто бажає прийняти участь у конкурсі повинні до 15 липня подати до селищної ради заяву, довідку довільної форми про виконання робіт з благоустрою приватного домоволодіння чи багатоквартирного будинку разом з фотографічним підтвердженням.

        Конкурсні об’єкти в номінації «Кращий багатоквартирний будинок» оцінюються за наступними критеріями:  чистота в під’їздах, біля під’їздів та на території двору; наявність справного освітлення в під’їздах; утримання в належному стані віконних рам, дверних блоків, поштових скриньок  в під’їздах; стан підвалів; наявність та утримання місць відпочинку, лавочок; наявність та утримання дворового дитячого майданчика; озеленення прибудинкової території: висадження дерев, кущів, наявність квітників тощо.

Конкурсні об’єкти в номінації «Кращий будинок приватного сектору» оцінюються за наступними критеріями: естетичне оформлення садиби; наявність номерного знаку та таблички з назвою вулиці на будинку; охайний вид фасаду будинку та двору садиби; наявність зелених насаджень, квітників та їх оригінальне оформлення; відсутність бур’янів, чагарників, захаращення прилеглої території будівельними матеріалами, сміттям або розміщенням сільгосптехніки; утримання в чистоті та порядку прилеглої до двору території; освітлення дворової території (за умови наявності вуличного освітлення); утримання домашніх тварин в належному санітарному стані, домашньої птиці у закритому вольєрі, собак на прив’язі; наявність договору на вивезення ТПВ.

Комісія здійснюватиме аналіз проведення учасниками конкурсу робі з благоустрою візуально з виїздом на місце. Підведення підсумків проводитиметься 1 серпня. Учасники конкурсу у вищезазначених номінаціях, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця будуть нагороджені відзнаками селищного голови та цінними подарунками.

Конкурсні пропозиції приймаються за адресою: смт Краснопілля, вул. Мезенівська, 2, каб. № 5. Телефон для довідок (05459) 7-17-30.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь