A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ 17 СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 26.06.2018 18:13
Кількість переглядів: 816

26 червня 2018 року відбулося пленарне засідання сімнадцятої сесії селищної ради 7 скликання, яке провів селищний голова Юрій Яремчук. Передувало сесії засідання постійних комісій, на яких детально були опрацьовані всі питання порядку денного сесії.

Спочатку депутати заслухали звіт селищного голови Яремчука Юрія Анатолійовича про результати роботи виконавчих органів ради за рік діяльності. Під час доповіді керівник громади зупинився на основних заходах та виконаних завданнях, окреслив основні положення дохідної та видаткової частин селищного бюджету, поділився планами на майбутнє.

- Перш за все хотів наголосити, що усіма здобутками минулого року ми маємо завдячувати праці та наполегливості їх жителів - працівникам виконавчого апарату, депутатам та старостатам громади, членам виконкому, комунальним службам, підприємцям та активним громадянам, яким небайдужа доля нашої громади, - зазначив у своєму виступі Юрій Яремчук. - Приємно, що за рік вдалося реалізувати багато запланованого, а те, що через об’єктивні причини зробити не змогли, обов’язково будемо намагатися втілити в життя у нинішньому році.

Основними питаннями порядку денного сесії були: «Про затвердження Концепції та Положення про запровадження системи енергетичного менеджменту бюджетної сфери Краснопільської об’єднаної територіальної громади», «Про порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів бюджетними установами комунальної власності на території Краснопільської об’єднаної територіальної громади», «Про селищну цільову програму підтримки індивідуального житлового будівництва «Власний дім» на 2018 рік», «Про відзначення вчителів, які підготували учасників та переможців ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2018 році», «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва селищної лікарської амбулаторії», «Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 «Про селищний бюджет на 2018 рік» та ряд інших.

Змінами до бюджету передбачається виділення коштів на придбання обладнання, меблів та необхідної техніки в рамках впровадження нового Державного стандарту початкової загальної середньої освіти в освітніх закладах об’єднаної громади, передача субвенції КЗ «Краснопільський районний центр первинної медико-санітарної допомоги», частину коштів виділено на благоустрій сіл та селищ громади тощо.

Обговорено та прийнято ряд майнових та земельних питань. Зокрема, надано дозволи на виготовлення технічних документацій, прийнято рішення про укладення договору оренди земельних ділянок тощо. Також надано матеріальну допомогу жителям громади.

Завершуючи засідання сесії Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу депутатам, керівникам структурних підрозділів селищної ради та закрив пленарне засідання 17 сесії 7 скликання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь