A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРОВЕДЕНИЙ СЕМІНАР-ТРЕНІНГ ПО РОБОТІ СИСТЕМИ ЕНЕРГОМОНІТОРИНГУ ГРОМАДИ

Дата: 28.06.2018 13:18
Кількість переглядів: 868

27 червня 2018 року в залі засідань Краснопільської селищної ради відбувся семінар щодо роботи автоматизованої системи енергомоніторингу (ЕНЕРГОБАЛАНС), організований відділом житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності.

Програма щоденного моніторингу споживання енергоносіїв "Енергобаланс" повинна забезпечити автоматизацію роботи зі збору інформації, контролю та аналізу стану споживання енергоресурсів на об’єктах бюджетної сфери, які перебувають в  комунальній власності Краснопільської ОТГ.

Щоденний моніторинг споживання енергоносіїв дає можливість запровадити їх раціональне використання, швидко виявляти аварії на комунікаціях та усувати останні. І саме головне, заощадити як мінімуму 3% споживання.

На семінарі були присутні відповідальні особи за енергозбереження та енергоефективність від 37-ми бюджетних установ, що утримуються за рахунок коштів бюджету громади. Навчання проводив головний спеціаліст відділу ЖКГ, благоустрою та комунальної власності Олександр Щербак.

На семінарі були роз’яснені функціональні обов’язки відповідальних осіб за енергомоніторинг в установах, проведено ознайомлення з програмою «ЕНЕРГОБАЛАНС» та порядком роботи енергоменеджера об’єкту з різними блоками системи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь