A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

БЛАГОУСТРІЙ ТЕРИТОРІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ТРИВАЄ

Дата: 06.07.2018 23:52
Кількість переглядів: 912

За минулий тиждень облаштовано центральну площу селища декоративними арками, на які встановлено вазони з квітами та продовжуються роботи по замощенню території тротуарною плиткою. Пофарбовано огорожу скверу «Слави» по вул. Вокзальна. Спільно з філією «Краснопільський райавтодор» ДП «Сумський облавтодор» проведено роботи по облаштуванню інформаційних таблиць та в’їзних знаків на межі Краснопільського району. Активно велася робота по косінню газонів на центральних вулицях селища: Сумська, Мезенівська, Перемоги. Встановлено декоративну огорожу для обрамлення альпійської гірки, розташованої на перехресті вулиць Сумська та Осіння.

На урочищі Бабачина продовжувалися підготовчі роботи до фестивалю сімейного дозвілля «FISH-ФЕСТ»: облаштовано прилеглу до джерела Св. Архистратига Михаїла територію, встановлено громадську вбиральню та огорожу. На майданчику перед стадіоном «Колос» встановлено декоративно-вказівний знак «Стадіон «КОЛОС».

Селищною радою подано повідомлення до управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Сумській області про початок виконання робіт з реконструкції вуличного освітлення по вул. Перемоги, вул. Механізаторів в смт Краснопілля, вул. С. Авраменко в с. Глибне та в с. Лозове.

- Нині активно ведуться роботи із благоустрою і в наших старостинських округах, встановлюються дитячі майданчики та облаштовуються зони відпочинку, триває покіс газонів тощо. Безперечно, одним з пріоритетних завдань Краснопільської селищної ради є забезпечення комфортних умов проживання мешканців громади. Проте ми в черговий раз звертаємося до жителів об’єднаної територіальної громади з проханням бути більш відповідальними, не бруднити та зберігати належний санітарний стан територій улюблених сіл та селищ, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь