A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

БЛАГОУСТРІЙ ТА СТВОРЕННЯ КОМФОРТНИХ УМОВ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ ТРИВАЮТЬ

Дата: 17.07.2018 16:58
Кількість переглядів: 877

За минулий тиждень Краснопільською селищною радою спільно з ДП «Краснопільське лісове господарство» велися роботи по облаштуванню колодязя по пров. Ломоносова в смт Краснопілля: замінено зовнішнє кільце та кришку, встановлено надбудову та лавочку. Проводився покіс трави по вул. Мезенівська.

В Осоївському старостинському окрузі активно велися роботи по косінню трави на території скверів та газонах. У Хмелівському старостинському окрузі проводилися роботи по ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ по вул. Гагаріна в с. Хмелівка, покіс меж території округу. У Самотоївському старостинському окрузі облаштовано Меморіал Слави по вул. Калініна, приведено до належного стану квітники, покошено газони, обрізано дерева. У Чернеччинському старостинському окрузі встановлено та підготовлено до висадження квітів вуличні вазони, які розмістили на зупинках громадського транспорту та на центральній вулиці села Чернеччина. На території Угроїдського старостинського округу велися роботи по косінню трави, пофарбовано дитячий майданчик в с. Петрушівка, проведено благоустрій колодязів по вул. І. Франка в с. Наумівка, розпочато роботи з реконструкції водогону по вул. Паркова в смт Угроїди.

Комунальним підприємством «Краснопільська житлово-експлуатаційна дільниця» спільно з підрядними організаціями ведуться роботи по реконструкції електричних мереж у багатоквартирному будинку по вул. Мезенівська, 15 та розпочато капітальний ремонт даху багатоквартирного будинку по вул. Мезенівська, 58 в смт Краснопілля.

Для забезпечення населення громади якісною питною водою ТОВ «Теплоенерго» проведено роботи по заміні основних засувок водопостачання селища Краснопілля. Це дасть можливість в подальшому локалізовувати ділянки аварій без зупинок водопостачання всього селища.

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь