A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСЛУХАНО ІНФОРМАЦІЮ ПРО ВИКОНАННЯ СЕЛИЩНОГО БЮДЖЕТУ ТА ПРОГРАМИ ЕКОНОМІЧНОГО І СОЦІАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ЗА I ПІВРІЧЧЯ 2018 РОКУ

Дата: 19.07.2018 10:25
Кількість переглядів: 835

18 липня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 10 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

По першому питанню про виконання селищного бюджету за I півріччя 2018 року з інформацією виступила начальник відділу фінансів Краснопільської селищної ради Лариса Василенко. Вона зазначила, що за звітний період до бюджету надійшло 63 487,2 тис. гривень, з них до загального фонду – 62 204,6 тис. гривень (53,5 відсотка до затверджених обсягів  на рік), спеціального фонду – 1 282,6 тис. гривень (35,6 відсотка). До загального фонду селищного бюджету отримано податків та зборів (власного фінансового ресурсу) 31 528,8 тис. гривень, що складає 51,7 відсотка до затверджених показників на рік та 101,2 відсотка до плану на І півріччя. Видатки селищного бюджету склали 57 279,8 тис. гривень, або 47,4 відсотки до затвердженого річного плану.

Далі про виконання Програми економічного та соціального розвитку за I півріччя 2018 року доповів начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Краснопільської селищної ради Віталій Расторгуєв. Він розповів про проведені заходи та виконані завдання згідно пріоритетних напрямків Програми розвитку в сфері благоустрою, житлово-комунального господарства, освіти, охорони здоров’я, інвестиційної діяльності та інших напрямів діяльності селищної ради.

Про підсумки роботи із зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за I півріччя 2018 року проінформувала спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг» Юлія Плесковська. Так, за звітній період надійшло 196 індивідуальних та колективних звернень. Кількість громадян, які звернулися до селищної ради, з урахуванням колективних звернень, становить 517 осіб. За результатами розгляду письмових та усних звернень, що надійшли до об’єднаної громади, вирішено позитивно 117 питань, дано роз’яснення на 74 питання, вісім питань залишилось на контролі у стадії розгляду.

- Робота з населенням, виконання потреб та запитів мешканців громади один із найголовніших показників нашої роботи. Тому потрібно постійно вживати заходи щодо поліпшення якості і ефективності роботи в цьому напрямку, недопущення формального ставлення до розгляду звернень громадян, - наголосив Юрій Яремчук.

Також під час засідання розглядалися питання про присвоєння постійної поштової адреси житловому будинку та адреси будівництву амбулаторії первинної медичної допомоги в смт Угроїди. Крім того, своїм рішення члени виконкому погодили ТОВ «Краснопільське ХПП» на будівництво приймально-розважувального комплексу та ємностей для зберігання зерна.

Завершуючи засідання виконкому Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу членам виконавчого комітету, керівникам структурних підрозділів селищної ради.

 

Інформаційна довідка Про виконання Програми економічного та соціального розвитку за І півріччя 2018 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь