Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РОЗПОЧАЛИСЯ РЕМОНТНІ РОБОТИ ХАРЧОБЛОКУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОПОРНОЇ ШКОЛИ

Дата: 19.07.2018 17:02
Кількість переглядів: 968

Велике коло проблемних питань, які накопичувалися в кожній галузі десятиріччями, в сферах житлово-комунального господарства, освіти, культури, охорони здоров’я, вирішення яких потребує великих капіталовкладень та об’єднання зусиль всіх гілок влади і бюджетів різних рівнів. Та поряд з цим необхідна тісна партнерська співпраця із місцевим соціально відповідальним бізнесом.

Краснопільська об’єднана територіальна громада працює з усіма сільгоспвиробниками які розташовані на її території та є головними бюджетоутворюючими джерелами наповнення селищного бюджету. В цьому році заплановано здійснення ряду проектів в розрізі кожного старостинського округу та центральної садиби.

Одним із таких проектів є ремонт харчоблоку Краснопільської школи, який реалізовується спільно з Агрохолдингом «Кернел». З метою обговорення подальшої співпраці, була проведена чергова зустріч Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука з заступником директора СТОВ  «Дружба Нова» Агрохолдингу «Кернел» Олегом Власенком. Керівник громади разом з представником агрохолдингу відвідали навчальний заклад та проінспектували хід ремонтних робіт шкільної їдальні.

- Проблема поточного ремонту харчоблоку назріла давно, власне роботи по якому не проводився ще з 1984 року. Нині стоїть завдання завершити ремонт та ввести в експлуатацію даний об’єкт до першого вересня поточного року. Реалізація цього проекту дасть змогу підвищити комфортність перебування дітей у навчальному закладі.

Ми і надалі будемо інформувати мешканців громади щодо подальших кроків спільної роботи селищної ради з місцевим бізнесом по кожному проекту, що буде реалізовуватись на території селищної ради, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь