A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЩЕ НА КРОК БЛИЖЧЕ ДО БУДІВНИЦТВА НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ В СМТ УГРОЇДИ

Дата: 20.07.2018 18:55
Кількість переглядів: 823

Під керівництвом Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука відбулося засідання вісімнадцятої сесії сьомого скликання, участь в якому взяли керівники відділів виконавчого апарату Краснопільської селищної ради, в.о. старост старостинських округів та народний депутат України Олександр Сугоняко.

У ході сесії було розглянуто 18 питання порядку денного, які детально були опрацьовані під час засідання постійних комісій. Це зокрема:

- Про затвердження звіту про виконання селищного бюджету за І півріччя 2018 року;

- Про затвердження Порядку конкурсного добору педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної  ради;

- Про затвердження переліку проектів, які реалізуватимуться у 2018 році за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад та ряд інших питань.

Та спершу було розглянуто питання, що стосується будівництва амбулаторії в смт Угроїди в рамках державної програми та ініціатив Президента України по розвитку сільської медицини, а саме: «Про внесення змін до рішення 16 сесії 7 скликання від 14.06.2018 №181 та затвердження містобудівної документації «Детальний план території підцентра громадської забудови смт Угроїди Краснопільського району Сумської обл.», яке попередньо було обговорено на громадських слуханнях, за участі розробника відповідної документації ТОВ «Містопроект - С» та мешканців громади.

Також депутати внесли зміни до селищного бюджету, де зокрема передбачається виділення коштів для закупівлі мультимедійного, комп’ютерного та іншого обладнання для початкових класів навчальних закладів громади в рамках державної програми «Нова українська школа», для підключення до мережі Інтернет медичних закладів, що знаходяться на території Краснопільської селищної ради.

Під час засідання прийнято рішення, які стосуються затвердження технічної документації із землеустрою, надання дозволу на розробку проектів землеустрою, обговорено та затверджено ряд майнових питань і надано матеріальну допомогу мешканцям громади.

Після розгляду питань порядку денного Юрій Яремчук зупинився на завданнях та проблемах, що виникають в роботі селищної ради, зокрема питанні дорожнього будівництва, вуличного освітлення, освоєння державної субвенції, яку нам виділив уряд на розвиток інфраструктури тощо.

- Звісно важливою темою для мешканців громади залишається питання ремонту доріг. Нині на стадії завершення тендерні процедури оголошені Службою автомобільних доріг в Сумській області на проведення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення Т-19-18 від Краснопілля в бік Угроїд. Поряд з цим, методом співфінансування з обласним бюджетом розпочались ремонтні роботи на ділянці дороги від Самотоївки до Чернеччини та найближчим часом має розпочатись ремонт дорожнього покриття по селищу Угроїди. А ремонт ділянки дороги від с. Глибне до Осоївки буде проводитись методом співфінансування місцевого сільгоспвиробника та селищного бюджету, - зазначив Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь