A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУВСЯ ДИСКУСІЙНИЙ КРУГЛИЙ СТІЛ «СТВОРЕННЯ УМОВ ДЛЯ УСПІШНОГО БІЗНЕСУ В ОТГ»

Дата: 02.08.2018 21:29
Кількість переглядів: 805

Другий день перебування польської делегації в Краснопільллі виявився не менш насиченим та змістовним.

Так, 1 серпня 2018 року за підтримки Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування, за участі керівництва Сумського обласного центру зайнятості та Сумської обласної ради «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва», Краснопільської районної ради, представників банківської сфери, голів ОТГ, місцевих підприємців відбувся дискусійний круглий стіл «Створення умов для успішного бізнесу в ОТГ».

З польського боку в заході прийняли участь: - радник мера Любліна з питань міжнародної співпраці та суспільної партиципації Павел Прокоп, - війт гміни Конопніца Люблінського воєводства Мірослав Жидек та - консультант Фундації менеджерських ініціатив, перекладач Богдан Юрчук.

Програма заходу під час "кргулого столу" передбачала обговорення тем, що стосуються підвищення ефективності управління ключовими сферами, таких як: формування і реалізація бюджету, участь приватного бізнесу в житлово-комунальному господарстві, енергетична ефективність в громадах, запровадження публічно-приватного партнерства для реалізації проектів та ін.

Учасникам заходу були запропоновані до перегляду презентації з таких тем: «Державно-приватне партнерство як інструмент розвитку територій та підтримки бізнесу», «Інструменти підтримки бізнесу в ОТГ» та ряд інших. Крім того, головним спеціалістом відділу промоції та туризму Сумської облдержадміністрації була представлена презентація «Розвиток малого та середнього бізнесу - розвиток туристичного потенціалу Сумщини».

- Ми знаходимося на шляху розвитку та пошуку приватних ініціатив, сподіваюсь, що за результатами цієї дискусії ми отримаємо дієві бізнесові проекти в наших громадах, - зазначив Юрій Яремчук.

На завершення засідання керівник громади подякував представникам Сумського підрозділу Центру розвитку місцевого самоврядування, зокрема його директору Олександру Хоруженку за організацію та можливість проведення круглого столу, а його учасникам за участь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь