Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАХОДИ З НАГОДИ 75 РІЧНИЦІ ВИЗВОЛЕННЯ КРАСНОПІЛЛЯ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ

Дата: 09.08.2018 14:32
Кількість переглядів: 1135

8 серпня 2018 року минає 75 річниця визволення Краснопілля від німецько-фашистських загарбників. Щоб вшанувати цю поважну дату біля Меморіалу загиблих воїнів на мітинг-реквієм зібралися представники місцевої влади, трудових колективів, громадськості.

Минають роки, відлітають у вічність. Минуло багато часу відколи на Краснопільщину прийшов довгоочікуваний мир, вистражданий, оплачений найвищою ціною людського життя. Все далі відходять грізні і важкі роки Другої світової війни, але не згасає пам’ять про тих, хто не шкодував своєї крові,свого життя.

Для кожного з нас річниця визволення – це завжди світлі почуття і водночас незмовкаючі дзвони пам'яті, що б'ють у людські серця.

- Ми у вічному боргу перед нашими визволителями за обірвану війною юність, за зразки мужності, силу духу, самопожертву, які ви виявили в боях за рідну землю, - зазначив у своїй промові Юрій Яремчук. - Хочу висловити слова вдячності воїнам, які визволили Краснопілля від ненависного ворога та воїнам землякам, які нині захищають мир і спокій на сході країни. Тепер естафету старших поколінь продовжують люди, які люблять рідне селище, дбають про його красу і благоустрій, роблять Краснопілля привабливим, комфортним для проживання. За це їм велика подяка.

З нагоди вшанування пам’ятної дати до присутніх також звернулися голова районної ради Віталій Савоненко, голова райдержадміністрації Сергій Хрупа та голова Краснопільської районної організації ветеранів Володимир Дяченко.

Світлу пам’ять загиблих у боях за визволення нашого краю, усі присутні вшанували хвилиною мовчання, по тому відбулось покладання квітів до меморіалу Слави.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь