A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

Дата: 27.08.2018 23:10
Кількість переглядів: 868

23 серпня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів керівник об'єднаної громади Юрій Яремчук. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 10 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

На початку засідання члени виконкому обговорили та затвердили план заходів святкування Дня громади, що має відбутись в смт Краснопілля 15 вересня 2018 року.

Також рішенням виконкому була утворена комісія з питань взаємодії суб’єктів соціального супроводу осіб, які перебувають у складних життєвих обставина, внесено зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті селищної ради та затверджено перелік посадових осіб, уповноважених на складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Крім того, з метою здійснення на території Краснопільської ОТГ ефективних і комплексних заходів з утримання території селищної ради у належному стані, її санітарного очищення, збереження об’єктів загального користування була утворена постійно діюча комісія з питань дотримання Правил благоустрою та визначено санітарні дні на території Краснопільської селищної ради. Дана комісія розглядатиме питання, які стосуватимуться благоустрою території селищної ради, здійснюватиме контроль за утриманням територій та об’єктів у належному технічному стані, за дотриманням Правил благоустрою населених пунктів об’єднаної громади та матиме право попереджувати порушників про порушення ними даних Правил.

- Прийняття цих рішень насамперед має на меті покращення благоустрою об’єднаної громади, створення сприятливих умов для життєдіяльності кожного її жителя, - наголосив Юрій Яремчук.

Підбиваючи підсумки роботи засідання виконкому керівник громади подякував усім присутнім за роботу та активність при обговоренні питань порядку денного. Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь