A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СЕРПНЕВА КОНФЕРЕНЦІЯ ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ ОБ’ЄДНАНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ

Дата: 31.08.2018 22:19
Кількість переглядів: 1265

30 серпня 2018 року став особливим днем у житті освітянської родини Краснопільської селищної ради, саме в цей день відбулася перша серпнева конференція педагогічних працівників об’єднаної територіальної громади присвячена впровадженню Нової української школи та визначенню стратегічних напрямів розвитку системи освіти Краснопільської селищної ради в 2018-2019 навчальному році.

На секційних засіданнях педагоги та керівники розглянули рекомендації щодо організації роботи в новому навчальному році, методичні аспекти роботи. На пленарному  засіданні конференції підбили підсумки роботи освітньої галузі за 2017-2018 навчальний рік, проаналізували запровадження Концепції Нової української школи, створення сучасного освітнього середовища, а також окреслили напрями розвитку системи освіти громади в 2018-2019 навчальному році для керівників закладів освіти та педагогічних працівників.

В роботі конференції взяли участь Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, секретар селищної ради Ірина Юхта, начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, голова територіальної організації профспілки працівників освіти  і науки  України Володимир Чуприна, в.о. старост старостинських округів, делегації закладів освіти громади, представники громадськості.

З вітальним слово до освітян звернувся Краснопільський селищний голова, який подякував їм за плідну працю, побажав міцного здоров’я, довголіття, успіхів у роботі. Юрій Анатолійович виконав почесну місію вручення грамот та подяк Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, грамот Краснопільської селищної ради.

З доповіддю виступила Лариса Дерев’янченко під час якої було проаналізовано розвиток дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти громади у минулому навчальному році та  накреслено завдання на 2018-2019 навчальний рік, нагроджено кращих педагогічних працівників закладів освіти.

В процесі обговорення доповіді виступили: завідуюча Краснопільським ЗДО №1 «Малятко», вчитель  початкових класів Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів Криворотенко Л. А., директори Центру дитячої та юнацької творчості Лебеденко Т. М. та Осоївського НВК Бондар О. Г., практичний психолог Угроїдської ЗОШ І-ІІІ ступенів Супрун Н. М.

В урочистій обстановці учасники конференції вшанували ветеранів педагогічної ниви та привітали учителів, які тільки починають свій педагогічний шлях. Краснопільський селищний голова разом з секретарем селищної ради взяли участь у нагородженні колективів закладів освіти за кращу підготовку до нового навчального року грамотами та сертифікатами на суму 10 тисяч гривень. За підсумками огляду стану готовності закладів сертифікати отримали Осоївський та Чернеччинський НВК, Угроїдський ЗДО, Хмелівська ЗОШ І-ІІІ ступенів, Краснопільська філія Краснопільської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Підсумовуючи роботу педагогічної конференції начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариса Дерев’янченко побажала всім освітянам мудрих рішень, сміливих ідей, натхнення в усіх задуманих справах та блискучих успіхів у наданні якісної освіти дітям в умовах Нової української школи!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь