A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗАСІДАННЯ ДЕВ’ЯТНАДЦЯТОЇ СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 31.08.2018 22:32
Кількість переглядів: 873

31 серпня 2018 року відбулося пленарне засідання дев’ятнадцятої сесії селищної ради 7 скликання, яке провів селищний голова Юрій Яремчук. У ході сесії було розглянуто та прийнято 41 питання порядку денного, які детально були опрацьовані під час засідання постійних комісій.

Основними питаннями порядку денного сесії були:

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 22.12.2017 «Про селищний бюджет на 2018 рік»;

- Про підсумки роботи зі зверненнями громадян в Краснопільській селищній раді за І півріччя 2018 року;

- Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Краснопільської селищної ради;

- Про утворення місцевих пожежних команд Краснопільської селищної ради;

- Про внесення змін до рішення селищної ради від 30.06.2017 «Про затвердження структури та чисельності апарату Краснопільської селищної ради та її виконавчих органів»;

- Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Краснопільської селищної ради на 2018-2021 роки.

Під час сесії було прийнято ряд рішень щодо діяльності селищної ради в освітній сфері. Це зокрема рішення «Про погодження кандидатури на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Краснопільської селищної ради», «Про поділ класів на групи в закладах загальної середньої освіти Краснопільської селищної ради» та «Про підготовку закладів освіти Краснопільської селищної ради до 2018-2019 навчального року та до роботи в осінньо-зимовий період». За інформацією начальника відділу освіти Лариси Дерев’янченко з метою своєчасної та якісної підготовки закладів освіти Краснопільської селищної ради до роботи в новому 2018-2019 навчальному році, зміцнення їх матеріально-технічної бази, з державного та місцевого бюджету використано більше 4 млн. грн. Для створення нового освітнього простору, забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти було придбано дидактичні матеріали, сучасні меблі для початкових класів (парти та стільці, шафи для зберігання роздаткового та дидактичного матеріалів, інтерактивні магнітно-маркерні дошки), комп’ютерне обладнання (багатофункціональні пристрої, ламінатори, ноутбуки та мультимедійні засоби навчання), облаштовано навчальні осередки, робоче місця вчителя перших класів Нової української школи та здійснено ремонтні роботи в класних кімнатах на суму 1689,7 тис. грн. з них: 476,9 тис. грн. бюджетних коштів, 1132,8 тис. грн. з місцевого бюджету та 80,0 тис. грн. залучених коштів.

- Ми намагалися і надалі намагатимемося створити безбар’єрний та рівний доступ усіх дітей громади до якісної освіти, наповнити освітнє середовище та освітній процес інноваціями, зробити його більш якісним, змістовним і цікавим, - підсумовуючи розгляд даного питання зазначив Юрій Яремчук.

Також у процесі роботи прийнято ряд рішень, які стосуються сфери житлово-комунального господарства. Було затверджено звіт про незалежну оцінку майна, що перебуває у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, затверджено звіт про незалежну оцінку групи інвентарних об’єктів системи водопостачання, розташованих в с. Хмелівка, доповнено перелік об’єктів, що перебувають у комунальній власності територіальної громади Краснопільської селищної ради, які пропонуються до передачі в оренду та ряд інших рішень.

Обговорено та прийнято ряд майнових та земельних питань. Зокрема, надано дозволи на виготовлення технічних документацій, прийнято рішення про укладення договору оренди земельних ділянок тощо, надано матеріальну допомогу на лікування.

Завершуючи засідання сесії Юрій Яремчук подякував за конструктивну роботу депутатам, керівникам структурних підрозділів селищної ради та закрив пленарне засідання 19 сесії 7 скликання.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь