A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

СВЯТО ПЕРШОГО ДЗВОНИКА ВІДБУЛОСЯ У ШКОЛАХ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 02.09.2018 12:14
Кількість переглядів: 1062

У прекрасну, благодатну пору, коли осінь своїм пензлем розмалювала у різнобарвне полотно квітники і навколишню природу, приходить до нас свято першого дзвоника. День Знань — це особливе свято! Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів - першокласників, а також і для випускників. Свято Знань цьогоріч видалося сонячним і теплим.

На урочистій лінійці в Краснопільській опорній школі побував Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук.

Виступаючи з вітальною промовою, керівник громади зазначив: «Цей навчальний рік є особливим, адже ми разом долаємо непростий шлях до реалізації концепції Нової української школи. Цього року до створення нового освітнього середовища для учнів 1-х класів долучилися всі освітні заклади громади, які приймуть до своїх стін 164 першокласника укомплектовані необхідним навчальним обладнанням та відремонтовані відповідно до вимог концепції».

Очільник громади побажав педагогам і учням, їхнім батькам міцного здоров’я, успіхів у навчанні, родинного тепла, здійснення всіх задумів, віри в світле майбутнє Краснопільщини, Сумщини та України. Не оминув увагою селищний голова також і ті зміни, які відбулися в житті Краснопільської школи, адже тут вже завершена тепломодернізація будівлі і на стадії завершення оздоблення фасаду приміщення та згодом очікується початок внутрішніх робіт, йдуть ремонтні роботи харчоблоку та найближчим часом має розпочатись будівництво міні-футбольного майданчика зі штучним покриттям.

Урочисто, креативно та вражаючи відзначили свято Першого дзвоника в Краснопільській гімназії. Особлива увага на святі була прикута першокласникам, які вперше сядуть за шкільну парту. Тут 23 першачка, завдяки спонсорській допомозі ТОВ «Новодмитрівське» отримали подарункові набори, а саме канцтовари, дидактичні матеріали тощо. Для них – це початок шляху у Країну Знань. Тому особливо цінно, щоб він запам’ятався дітям як важливий день, з якого розпочинаються несподівані відкриття, захоплюючі зустрічі, цікаві враження.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь