A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЗУСТРІЧ З АГРАРІЯМИ

Дата: 13.09.2018 00:27
Кількість переглядів: 663

Відбулася нарада за участі представників сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств, які працюють на території Краснопільської ОТГ. Провів засідання та розповів про основні аспекти діяльності громади селищний голова Юрій Яремчук.

В ході розмови з представниками сільгосппідприємств очільник громади зупинився на результатах роботи селищної ради, основних проектах в рамках стратегії над реалізацією яких зараз працює громада. Окремо селищний голова зупинився на фінансових показниках.

- Ми намагаємося використовувати всі наявні можливості для фінансування власного розвитку, тому серед донорів є й міжнародні проекти U-Lead та ПРООН, Державний фонд регіонального розвитку та кошти субвенції на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, - зазначив Юрій Яремчук. - Також наполегливо працюємо над розвитком інвестиційної привабливості та місцевого підприємництва, вже створено та оприлюднено онлайн карту інвестиційних пропозицій, розробляється план економічного розвитку в рамках Європейської ініціативи - Проекту «Мери за економічне зростання» (M4EG), опрацьовується питання створення та розвитку кооперативів.

Розвиток сільського господарства на будь якій території неможливий без налагоджених взаємовідносин між представниками влади та аграрного бізнесу. Краснопільська об’єднана громада працює з усіма сільгоспвиробниками які розташовані на її території. З кожним підприємством визначені напрямки співпраці, серед яких пріоритетними являються: підтримка закладів освіти і охорони здоров’я, благоустрій населених пунктів, дорожнє будівництво та розвиток фізичної культури і спорту.

Гарними прикладами співробітництва між селищною радою та сільськогосподарськими підприємствами, що здійснюють свою діяльність на території громади є:

- Агрохолдинг «Кернел» - завдяки якого здійснюється ремонт харчоблоку в Краснопільській ЗОШ та матеріальна  підтримка старостинських округів;

- ТОВ «Хвиля» - благоустрій населених пунктів Осоївського старостинського округу та участь у співфінансуванні ремонту частини автомобільної дороги - Глибне – Осоївка;

- ТОВ «Думівське» - участь у реконструкції ФАПу с. Глибне;

- ТОВ «Тур’янське» - підтримка навчальних закладів Угроїдського старостинського округу;

- ТОВ "Ряснянське" - підтримка закладів освіти та культури, фінансування спортивних заходів громади;

- ФГ «Колос» та ТОВ «Родина» - підтримка участі місцевої футбольної команди «Явір» в першості області.

Крім того, Агрохолдинг «Кернел» вже сьогодні готове підтримувати створення та розвиток сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на території громади.

Також під час наради селищний голова подякував сільгоспвиробникам за тісну партнерську співпрацю, активну участь в економічному житті об’єднаної громади та наданні матеріальної і фінансової допомоги в проведенні різного роду заходів на території Краснопільської ОТГ.

- Велике коло проблемних питань, які накопичувалися в кожній галузі ми можемо вирішити і завдяки вашій підтримці. Краснопільська об’єднана територіальна громада намагається співпрацювати з усіма сільгоспвиробниками які розташовані на її території, ми завжди готові до діалогу, - резюмував Юрій Яремчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь