Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

РЕКОНСТРУКЦІЯ ВУЛИЧНОГО ОСВІТЛЕННЯ ГРОМАДИ

Дата: 14.09.2018 23:58
Кількість переглядів: 1026

Краснопільською селищною радою продовжуються активно вестися роботи  щодо впровадження комплексної модернізації та реконструкції вуличного освітлення громади.

Так, у вересні місяці введено в експлуатацію вуличне освітлення в смт. Краснопілля по вулиці Механізаторів протяжністю 2,8 км. Закінчені роботи по монтажу І черги вуличного освітлення в с. Лозове,  готуються документи для введення його в експлуатацію. Загальна протяжність І черги вуличного освітлення в с. Лозове складає 1,520 км.

Варто зазначити, що по вищезазначених об’єктах були встановлені сучасні системи освітлення, які дозволяють зменшити витрати на електроенергію, нові світлодіодні лампи мають потужність 30 Вт. Загальний бюджет по вищезазначених об’єктах склав понад 282,5 тис. грн., відповідно дані проекти повністю профінансовані з місцевого бюджету громади.

Протягом жовтня-листопада місяця 2018 року планується закінчити монтажні роботи та ввести експлуатацію мережу вуличного освітлення в смт. Угроїди по вул. Степова, вул. Першотравнева Дані роботи проводяться за рахунок субвенції з державного бюджету, сума якої складає 241,297 тис. грн.

До кінця року планується відновити освітлення по вул. Перемоги, вул. Слави в смт. Краснопілля, а також вул. С. Авраменко в с. Глибне.

«Сьогодні перед нами стоїть задача забезпечити стабільне та якісне освітлення громади. В майбутньому планується доповнити існуючі мережі вуличного освітлення енергозберігаючими світильниками та збудувати нові на тих ділянках, де зовнішнє освітлення відсутнє» - зазначив керівник Краснопільської ОТГ Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь