A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЯК КРАСНОПІЛЬСЬКА ОТГ СВІЙ ПЕРШИЙ ДЕНЬ ГРОМАДИ СВЯТКУВАЛА

Дата: 18.09.2018 00:32
Кількість переглядів: 2228

Яскраве, колоритне свято – День Краснопільської громади відбулося 15 вересня на стадіоні «Колос». На нього прибуло чимало поважних гостей, серед яких заступник голови Сумської облдержадміністрації Вадим Акпєров, перший заступник голови Сумської обласної ради Анатолій Річкаль, директор Сумського Центру розвитку місцевого самоврядування Олександр Хоруженко, народний депутат України Олександр Сугоняко, голова Краснопільської районної ради Віталій Савоненко та Верхньосироватський сільський голова Алла Александрова.

День громади розпочався виставкою-презентацією закладів освіти та куренів старостинських округів. Гарно потрудилися керівники закладів та господарі куренів - кожне подвір’я красувалося вишуканими наїдками, гарними піснями, були гостинними до кожного, хто до них завітав.

Протягом дня на території стадіону працювали дитячі атракціони, аніматори проходила торгівля та інші забави.

Тим часом біля сцени збиралися люди, де відбувся початок урочистої частини. За доброю українською традицією, гостей зустрічали хлібом-сіллю. Далі були слова привітання та нагородження від Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука. Він вручив почесні Грамоти та Подяки працівникам освіти, культури, підприємств, які працювали над тим, щоб перші кроки громади були успішними.

- Ми сьогодні святкуємо свій перший День громади. Багато людей доклали значних зусиль для того, аби наша громада розвивалася. Дуже вдячний всім за те, що ми це зробили — об’єднали та створили нашу громаду. Ми повинні виправдати ті сподівання, які на нас покладено в розбудові та покращенню якості життя всіх мешканців Краснопільської об’єднаної територіальної громади, - зазначив Юрій Яремчук.

Присутніх також вітали Вадим Акпєров, котрий передав вітання від голови облдержадміністрації Миколи Клочка, Анатолій Річкаль, Олександр Сугоняко, Віталій Савоненко та Алла Александрова. У виступах наголошувалось, що громада розвивається, ремонтуються дороги, школи, покращується інфраструктура, красивішає селище.

Насиченою була концертна програма: веселі українські пісні, танці – усе це перепліталося з нагородженням переможців в різних номінаціях та змаганнях. Адже упродовж дня проводилися спортивні змагання із міні-футболу та волейболу. Крім того, на святі також були відзначені переможці конкурсу «Кращий багатоквартирний будинок», які були нагороджені грошовими сертифікатами.

Родзинкою свята стало проведення змагань за Кубок Краснопілля з богатирського багатоборства, а от шанувальників спорту зібрало спортивне свято – футбольний матч між командами ФК “Явір” - ФК “Тростянець”.

День добігав кінця, але не свято Дня Краснопільської громади. Люди відпочивали, аматори сцени показували свої таланти та запальні пісні - розвагам людей не було меж, адже на них чекали "запальні" учасники fire show та святкова дискотека.

Селищна рада дякує всім, хто долучився до святкування Дня громади, допоміг у організації проведення свята, подарував приємні відчуття та масу чудових емоцій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь