Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ПРО ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Дата: 19.09.2018 14:44
Кількість переглядів: 1411

19 вересня 2018 року відбулося засідання виконавчого комітету Краснопільської селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко. Згідно порядку денного на розгляд було винесено 8 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

З інформацією по першому питанню про стан торгівельного обслуговування населення  селищної ради закладами торгівлі виступив головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності Олексій Грінчак. Зокрема, він зазначив, що станом на 01.09.2018 року торгівельне обслуговування населення Краснопільської селищної ради здійснюють 116 закладів роздрібної торгівлі. За асортиментом товарів 21 торгових точок здійснюють продаж продовольчих товарів, 52 – непродовольчих товарів та 45 мають змішаний асортимент.

Також про роботу закладів культури на території селищної ради проінформувала начальник відділу культури і туризму Краснопільської райдержадміністрації Анжела Назаренко.

Крім того, члени виконкому затвердили Положення про місцеву комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та посадовий склад місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Краснопільської селищної ради.

З метою усунення порушень природоохоронного законодавства, виявлених під час планової перевірки за дотриманням Краснопільською селищною радою та її виконавчими органами вимог законодавства в частині здійснення повноважень у сфері охорони навколишнього природного середовища було затверджено план організаційно-технічних заходів, що передбачає ряд заходів. З детальною інформацією про заходи передбачені відповідним планом виступила начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун.

Під час засідання також було заслухано та взято до відома інформацію щодо звіту уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції про виконання заходів щодо попередження вчинення корупційних діянь за перше півріччя 2018 року. Інформував спеціаліст I категорії відділу загальної, організаційно-кадрової роботи, зв’язків з громадськістю та юридичного забезпечення Валерій Дубляк.

Всі проекти рішень, які виносилися на розгляд членів виконавчого комітету були підтримані.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь