A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 21.09.2018 11:42
Кількість переглядів: 1001

20 вересня 2018 року відбувся ознайомчий візит представників об’єднаних територіальних громад, керівників підрозділів із надання адміністративних послуг з Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Кіровоградської та Чернігівської областей до Краснопільської ОТГ з метою демонстрації та вивчення досвіду кращих практик створення та функціонування Центрів надання адміністративних послуг, інформування про можливості Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою».

Дана Програма є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації.

Зустрічав делегацію Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. У вітальному слові він привітав гостей з візитом на Краснопільщину, розповів про діяльність громади, про зміни, які відбулися після створення ОТГ та року діяльності, про проекти над реалізацією яких працює селищна рада.

- Завдяки подібним заходам, представники місцевого самоврядування набувають корисного досвіду по створенню Центрів надання адміністративних послуг, що обумовлює подальше успішне впровадження децентралізаційних реформ в Україні, - відмітив Юрій Яремчук.

Програма заходу передбачала ознайомчий візит до Краснопільського ЦНАП, ознайомлення з його діяльністю, історією створення та переліком послуг. Про регламент та функціонування Центру розповіла учасникам візиту начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко.

Загальну інформацію про Програму «U-LEAD з Європою» за напрямком покращення якості адміністративних послуг та умови участі в програмі розповіла регіональний спеціаліст Програми U-LEAD Алла Лежненко.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь