Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

НАВЧАЛЬНИЙ ВІЗИТ ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 21.09.2018 11:42
Кількість переглядів: 1034

20 вересня 2018 року відбувся ознайомчий візит представників об’єднаних територіальних громад, керівників підрозділів із надання адміністративних послуг з Дніпропетровської, Полтавської, Харківської, Кіровоградської та Чернігівської областей до Краснопільської ОТГ з метою демонстрації та вивчення досвіду кращих практик створення та функціонування Центрів надання адміністративних послуг, інформування про можливості Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою».

Дана Програма є однією з найбільших програм міжнародної технічної допомоги для України з підтримки децентралізації.

Зустрічав делегацію Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук. У вітальному слові він привітав гостей з візитом на Краснопільщину, розповів про діяльність громади, про зміни, які відбулися після створення ОТГ та року діяльності, про проекти над реалізацією яких працює селищна рада.

- Завдяки подібним заходам, представники місцевого самоврядування набувають корисного досвіду по створенню Центрів надання адміністративних послуг, що обумовлює подальше успішне впровадження децентралізаційних реформ в Україні, - відмітив Юрій Яремчук.

Програма заходу передбачала ознайомчий візит до Краснопільського ЦНАП, ознайомлення з його діяльністю, історією створення та переліком послуг. Про регламент та функціонування Центру розповіла учасникам візиту начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Олеся Омельченко.

Загальну інформацію про Програму «U-LEAD з Європою» за напрямком покращення якості адміністративних послуг та умови участі в програмі розповіла регіональний спеціаліст Програми U-LEAD Алла Лежненко.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь