Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

У НОГУ З ЧАСОМ: НАВЧАЛЬНА БАЗА САМОТОЇВСЬКОЇ ШКОЛИ ПОПОВНИЛАСЯ МУЛЬТИМЕДІЙНИМ ОБЛАДНАННЯМ ДЛЯ КАБІНЕТУ МАТЕМАТИКИ

Дата: 26.09.2018 21:39
Кількість переглядів: 1183

Сучасні технічні засоби, за допомогою яких можна проводити практично усі уроки,  дозволяють  суттєво підвищити рівень знань  та полегшити працю вчителя.

Сьогодні в Самотоївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Краснопільський селищний голова від імені депутатського корпусу ради виконав приємну місію - передав інтерактивну дошку та короткофокусний проектор для кабінету математики.

«Ми готові підтримувати вчителів та батьківські комітети навчальних закладів громади в ініціативі введення новітніх інформаційних технологій, адже зараз без цього неможливо уявити нинішній освітній процес, - зазначив Юрій Яремчук. – І наші заклади освіти повинні йти в ногу з часом та технічним прогресом задля єдиної мети – стати конкурентоспроможними спеціалістами на ринку праці».

За словами освітян закладу, мультимедійний комплекс значно покращить працю вчителя,  яким не потрібно готувати й приносити до класу традиційні плакати, паперові карти чи таблиці. Тепер усе це замінює інтерактивна дошка з проектором. В результаті уроки стануть цікавішими для учнів, а отже зростає і рівень знань.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь