Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ДЕНЬ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДЕНЬ ВЕТЕРАНА

Дата: 03.10.2018 00:23
Кількість переглядів: 1355

1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними.

Цей день – символ єдності та спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту, мудрість.

Людська доля у  кожного своя: комусь усміхнулася більше, комусь - менше. Однією із найбільших проблем людей похилого віку є самотність та потреба в сторонній допомозі. Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства.

Так, 2 жовтня в Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Краснопільської селищної ради проведено святковий захід. Всіх присутніх ветеранів та людей поважного віку привітали секретар селищної ради Ірина Юхта, керівник апарату Краснопільської РДА Олена Завгородня, заступник голови районної ради Іван Гавенко, начальник управління соціального захисту населення Олена Лавріненко, голова районної ради ветеранів Володимир Дяченко та директор територіального центру Олександр Демченко, які побажали їм міцного здоров’я, любові і турботи близьких та завжди залишатися такими ж позитивними, повними сил, оптимізму та життєвої енергії. Традиційно в цей день для пенсіонерів було організовано святковий обід та подарунки.

Душевну атмосферу та гарний настрій на святі створили аматори будинку культури гурт вокальний гурт «Посмішка».

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь