A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ТУР’ЯНЦІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СЕЛА

Дата: 03.10.2018 00:36
Кількість переглядів: 945

Села, як і люди, мають свою біографію. У кожного вона своя - неповторна.

Урочисто відзначати День села у Тур`ї вже стало доброю традицією. 29 вересня, це село гостинно зустрічало гостей свята.

В сільському будинку можна було оглянути виставку місцевих умільців, що зайняла майже всю територію вестибюлю. Світлана Кобушка, Олена Соловйова, Світлана Маслова, Тетяна Демиденко, Вячеслав Санжар, Наталія Забара, Анастасія Кобушка - це справжні майстри, які продовжують традиції української культури.

На свято завітала велика родина мешканців села, від найменшого її жителя, до найповажнішого. А ще – почесні гості – секретар Краснопільської селищної ради Ірина Юхта, заступник голови районної ради Іван Гавенко, керівник апарату РДА Олена Завгородня, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Анжела Назаренко, в.о старости Ольга Кочура, генеральний директор ТОВ «Сіейті» Олександр Цупро, генеральний директор ТОВ АФ «Тур`янська» Микола Губа та інші.

Зі щирими словами подяки до жителів населених пунктів Тур`янської сільської ради звернувся сільський голова Людмила Гуцал, яка відзначила кращих земляків, зупинилася на здобутках територіальної громади.

Вітаючі сільських трударів з їх святом, генеральний директор ТОВ "СІЕЙТІ" Олександр Цупро повідомив про рішення засновників з нагоди Дня села передати на потреби громади 50 тис. грн., генеральний директор ТОВ АФ "Тур'янська" Микола Губа відзначив кращих працівників товариства.

Помічник народного депутата Олександра Сугоняко передав путівку на лікування учаснику АТО, який потребує невідкладної допомоги.

Найстарші і наймолодші жителі села, багатодітні родини, батьки воїнів-захисників були відзначені цінними подарунками від сільської ради. Того дня згадали поіменно 11 чоловіків з Тур'ї, які чесно виконували і виконують свій громадянський обов'язок, боронячи державу від агресії північного сусіда.

Хвилиною мовчання присутні в залі вшанували пам'ять загиблих в роки Другої світової війни, учасників ліквідації аварії на ЧАЕС, воїнів –інтернаціоналістів, героїв-сучасників Небесної сотні і тих, хто віддав життя за незалежність в зоні проведення АТО на Сході країни.

А місцевими аматорами сцени був подарований чудовий концерт.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь