A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АГЕНТИ ЗМІН КРАСНОПІЛЬЩИНИ ВІДВІДАЛИ ІІ ФОРУМ ДИРЕКТОРІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 19.10.2018 08:30
Кількість переглядів: 1351

18 жовтня 2018 року на базі легкоатлетичного манежу СумДУ відбувся ІІ Форум директорів закладів освіти Сумської області. Краснопільську громаду представляла делегація керівників закладів освіти – агенти змін, як назвала керівників закладів освіти директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова, на чолі з начальником відділу освіти Краснопільської селищної ради Ларисою Дерев’янченко.

Наші освітяни долучились до обговорення ряду актуальних питань освіти регіону, почерпнули нових знань та представили власні напрацювання досвіду впровадження інновацій. На Форумі було представлено інформаційний банер про Краснопільську ЗОШ І-ІІІ ступенів, як заклад, що є учасником пілотного впровадження нового Державного стандарту початкової освіти «Нова українська школа».

Учасники Форуму мали можливість висловитись, задати питання поважним гостям, почути відповіді на гострі питання. У заході взяли участь тимчасово виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вадим Акпєров, заступник голови обласної державної адміністрації Микола Подопригора, привітав учасників форуму і голова обласної ради Володимир Токар, інформували освітян регіону з актуальних тем галузі експерт з питань освіти Центрального офісу реформ при Міністерстві регіонального розвитку України Сергій Дятленко, заступник голови Державної служби якості освіти України Алла Бондар та директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко.

А скільки всього цікавого! Тут і інтерактивне опитування директорів шкіл, і виставки від "Розумників", "Букляра", МАНлаб, Elizlabs, і досліди від Малої Академії наук і еще багато-багато всього цікавого та пізнавального! Організатори постаралися на славу, гарний настрій та позитивні емоції делегати Краснопільської громади привезли до своїх колективів.

«Дуже приємно, що нашу громаду включили до виставки «Інновації в освіті» на цьому Форумі. Нам є чим пишатися, але на ряду з тим, нам необхідно йти в ногу з сучасними технологіями і вже від сьогодні будемо прагнути зробити освіту для наших дітей цікавішою, сучаснішою, захоплюючою. За інноваціями в освіті майбутнє!», - поділилась враженнями начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь