Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР В КРАСНОПІЛЬСЬКІЙ ОТГ

Дата: 24.10.2018 16:10
Кількість переглядів: 1292

На виконання рішення виконавчого комітету селищної ради від 23.08.2018 року №82 «Про визначення санітарних днів на території Краснопільської селищної ради» минулого четверга вся громада селища приводила в належний санітарний стан прилеглі, закріплені території. Працівниками Краснопільської селищної ради спільно з ТОВ «Теплоенерго» було впорядковано джерело Святого архистратига Михаїла в урочищі Бабачина: прибрано територію, очищено купальню. Учні та працівники Краснопільської ЗОШ та Краснопільської гімназії завзято працювали над благоустроєм території парку та скверу в центрі селища.

Цього тижня за ініціативи депутата селищної ради Пиленка І.М. Краснопільська селищна рада спільно з працівниками ДП «Краснопільське лісове господарство» та небайдужими жителями нашої громади розпочали роботи по впорядкуванню вул. Підлісна в смт Краснопілля. Вже очищено від сміття та порослі значну територію. Проводяться роботи по ліквідації стихійного сміттєзвалища.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь