A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ЮРІЙ ЯРЕМЧУК: «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ ОБ'ЄДНАНОЇ ГРОМАДИ - ЗАПОРУКА ПОКРАЩЕННЯ ЯКОСТІ ЖИТТЯ МЕШКАНЦІВ КРАСНОПІЛЬЩИНИ»

Дата: 28.10.2018 01:13
Кількість переглядів: 1660

26 жовтня відбулася апаратна нарада, яку провів керівник громади Юрій Яремчук. У нараді взяли участь працівники виконавчого апарату та виконавчих органів селищної ради, працівники закладів соціально-культурної сфери та комунальних установ, представники місцевих пожежних команд.

Керівник громади проінформував присутніх про обсяг робіт, який було виконано на території громади в різних напрямках діяльності ОТГ, зосередив увагу на питанні подальшого соціально-економічного розвитку Краснопільської об’єднаної територіальної громади, розповів про перспективні плани на наступний рік.

- Одним із головних пріоритетів в нашій роботі залишається залучення міжнародної допомоги, іноземних інвестицій та коштів державного бюджету України, забезпечення сталого економічного розвитку об'єднаної громади, що є запорукою покращення якості життя мешканців Краснопільщини, - наголосив Юрій Яремчук.

Крім того, селищний голова звернув увагу на питанні створення кооперативів, як однієї із форм зайнятості населення та ефективному способі залучення коштів інвесторів.

Під час наради також мова йшла про те, що цього року Краснопільська селищна рада впроваджує програму бюджету участі, що надасть шанс кожному мешканцю громади брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету через написання проектів для створення комфортних умов проживання в селі чи селищі, пропонуючи ідеї, які будуть реалізовані місцевою владою наступного 2019 року. Іншими словами процес бюджету участі це процес складання, розгляду, відбору, затвердження, виконання проектів у різних сферах життєдіяльності громади, чи то озеленення та облаштування зони відпочинку, чи встановлення дитячого майданчика тощо.

- Наша мета – забезпечити участь громади в формуванні й витраті частини бюджетних коштів селищної ради. Ми повинні створити умови, за яких жителі Краснопільської громади матимуть змогу надати свої пропозиції та визначитися з тим, яка з них краща, щоб втілити її в життя, - зазначив Юрій Яремчук.

Також було піднято ряд питань, що стосуються благоустрою території громади, дорожнього господарства, енергозбереження, житлово-комунального господарства, прийняття правил благоустрою, що є запорукою чистої та привабливої території Краснопільської ОТГ.

- Попереду на нас чекає багато завдань та викликів, проте спільними зусиллями та наполегливою працею можна побудувати спроможну громаду, - переконаний Юрій Яремчук.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь