A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

КОЛЕГІЯ ВІДДІЛУ ОСВІТИ КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 30.10.2018 22:15
Кількість переглядів: 1107

30 жовтня  під головуванням начальника відділу освіти Краснопільської селищної ради Лариси Дерев'янченко відбулася колегія відділу освіти. На порядок денний колегії було винесено питання «Про підсумки літньої оздоровчої кампанії 2018 року», «Підсумки зовнішнього незалежного оцінювання учнів закладів освіти Краснопільської селищної ради у 2018 році» та «Про виконання Плану заходів щодо реалізації Національної стратегії з оздоровчої та рухової активності  в  Краснопільської селищної ради на період до 2025 року «Рухова активність-здоровий спосіб життя-здорова нація» на 2018 рік». За підсумками колегія ухвалила рішення, які спільними зусиллями доведеться вирішувати адміністрації закладів та відділу освіти.

По закінченню колегії відбулася нарада керівників закладів освіти за участю Краснопільського селищного голови Юрія Яремчука. На нараді розглянуто ряд нагальних та актуальних питань в галузі освіти Краснопільської громади. Зокрема, розглянуто питання про зміни до порядку зарахування учнів до закладів освіти, організації нерегулярних перевезень учнів  на екскурсії, робота з обдарованими та талановитими учнями у 2018-2019 навчальному році та ін. З коротким доповідями виступили спеціалісти відділу освіти Ірина Гургура та Аліна Мостова, методист методичного кабінету Раїса Прилєпа. Для обговорення нового Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності якості харчових продуктів» та зміни до порядку інспектування операторів ринку харчових продуктів були запрошені представники Держпродспоживслужби у Краснопільському районі Марія Василенко та Володимир Глущенко, які поінформували про зміни в даній галузі та особливу відповідальність закладів освіти за харчування дітей у закладах освіти. 

Перспективу розвитку галузі освіти на 2019 рік на нараді керівників озвучив селищний голова Юрій Яремчук. До уваги присутніх було доведено передові практики управління освітньою сферою Дніпропетровщини. Керівник громади наголосив на необхідності участі у проектах та грантових програмах як закладам в цілому так і активним, творчим педагогам, учням, що дозволить залучити грантові кошти та значно покращити матеріально-технічну базу закладів, збагатити досвід педагогів.

Підвела підсумки наради начальник відділу освіти Лариса Дерев’янченко, яка зауважила, що зміни в системі освіти Краснопільської громади починаються з конкретного закладу і позитивні зміни педагоги матимуть лише консолідувавши знання, вміння та навички у потрібному руслі, дотримуючись вимог сучасності та йтимуть у ногу з часом і відповідно запитів молодого покоління.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь