Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

ВШАНУВАЛИ ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ

Дата: 02.11.2018 18:46
Кількість переглядів: 945

2 листопада в Малому залі Краснопільського районного Палаці культури відбулись урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери.

Працівників сфери вітали Краснопільський селищний голова Юрій Яремчук, голови райдержадміністрації Сергій Хрупа та районної ради Віталій Савоненко. Вони підкреслили необхідність і значущість благородної праці тих, хто не лише за професійним обов’язком, а за покликом серця присвячує себе служінню людям, що потребують особливої допомоги, підтримки та турботи. Побажали всім представникам галузі міцного здоров'я, достатку, оптимізму і творчого зростання, віри і впевненості у завтрашньому дні. А кращим працівникам сфери були вручені відзнаки та спільні грамоти селищної ради, районної державної адміністрації та районної ради.

- Кожен день для вас – це напружена копітка праця, адже незважаючи на вихідні чи свята уразливим категоріям населення має бути приділена належна увага. Ви та ключова ланка, яка забезпечує виконання соціальних обов’язків держави перед громадянами, - зазначив у своєму вітальному слові Юрій Яремчук.

Святкового настрою додали виступи аматорів сцени районного Палацу культури.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь