A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

АПАРАТНА НАРАДА ПРИ СЕЛИЩНОМУ ГОЛОВІ

Дата: 05.11.2018 22:32
Кількість переглядів: 942

Чергову апаратну нараду 5 листопада провів керівник громади Юрій Яремчук. Взяли участь у нараді заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василь Лавріненко, секретар селищної ради Ірина Юхта, начальники, посадові особи структурних підрозділів та фахівці селищної ради, а також керівники комунальних установ.

На початку наради Юрій Яремчук проінформував присутніх про оголошення представництвом МОМ в Україні у рамках проекту «Протидія торгівлі людьми в Україні (СТІР)» за підтримки агентства США з Міжнародного розвитку конкурсу для об’єднаних територіальних громад, зацікавлених в участі у проекті, метою якого є просування соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом інклюзивного місцевого врядування та соціальної згуртованості населення.

Також керівник громади довів до відома учасникам наради про надання грантів Національним фондом підтримки демократії (NED) окремим особам, громадським організаціям та запропонував долучитися до участі у розробленні проектів.

Під час наради було обговорено питання про підготовку проектів рішень, які потрібно включити до порядку денного двадцять першої сесії сьомого скликання, забезпечення проведення благоустрою парків та скверів селища та старостинських округів.

Наступним питанням апаратної наради обговорений стан виготовлення правовстановлюючих документів на землю та підготовки необхідної інформації для укладення (продовження) договору на закупівлю електричної енергії для закладів соціально-культурної сфери у грудні 2018 та на 2019 рік.

Начальник відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності Інна Лісун доповіла про стан реконструкції вуличного освітлення на території селищної ради. Зокрема вона повідомила про завершення робіт та відновлення вуличного освітлення по вул. Спасівській в смт Краснопілля, а також в смт Угроїди та с. Глибне. Крім того, ведеться робота над отриманням дозвільних документів на початок робіт по вулицях Перемоги та Слави в смт Краснопілля.

Лариса Дерев’янченко, начальник відділу освіти Краснопільської селищної ради проінформувала по початок проведення учнівських олімпіад та стан виконання робіт по облаштуванню в Краснопільській загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів майданчику із штучним покриттям.

По завершенню апаратної наради Юрій Яремчук обговорив стан виконання робіт у сфері житлово-комунального господарства та зробив певні доручення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь