A A A K K K
для людей із порушенням зору
Краснопільська громада
Сумська область, Сумський район

МИКОЛА ПОДОПРИГОРА ЗДІЙСНИВ РОБОЧУ ПОЇЗДКУ ДО КРАСНОПІЛЬСЬКОЇ ОТГ

Дата: 07.11.2018 14:27
Кількість переглядів: 741

Заступник голови Сумської облдержадміністрації Микола Подопригора провів робочу зустріч з Краснопільським селищним головою Юрієм Яремчуком та ознайомився з матеріально-технічною базою закладів соціальної сфери громади.

Зокрема, у ході поїздки посадовець відвідав Інклюзивно-ресурсний центр Краснопільської селищної ради, який повноцінно розпочав свою роботу з 1 листопада 2018 року, оглянув його матеріально-технічну базу та поспілкувався з колективом закладу.

Слід зазначити, що послуги які надаватимуться Центром є безкоштовні. Фахівцями ІРЦ здійснюватиметься комплексна оцінка розвитку дітей з особливими освітніми потребами, за результатами якої  вони визначатимуть напрям, обсяг психолого-педагогічної допомоги дітям з особливими освітніми потребами та забезпечуватимуть її надання шляхом проведення індивідуальних та групових занять.

Також під час свого візиту Микола Подопригора побував у Краснопільській школі, де ознайомився з ходом будівництва футбольного майданчику з штучним покриттям на території закладу та оглянув відремонтоване приміщення їдальні і новий спортивний зал для заняття вільною боротьбою.

Перебуваючи на Краснопільщині заступник голови Сумської облдержадміністрації разом із Юрієм Яремчуком обговорив проблемні питання та подальші кроки розвитку об’єднаної громади. Зауважив, що господарський підхід керівництва громади є запорукою у вирішенні проблем території, при цьому важливим тут є фактор співпраці бізнесу та місцевої влади, що в свою чергу дає шанс для розвитку інфраструктури тощо.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь